Frans en Anny

Bij Kwakernaat hebben ze aandacht voor je

Frans en Anny uit Bergen op Zoom weten Kwakernaat Beddenspecialist al meer dan twintig jaar te vinden. Geregeld koopt het echtpaar er nieuwe hoofdkussens, dekbedovertrekken en ander bedtextiel. Onlangs hebben ze er een nieuwe slaapcombinatie van Auping en een linnenkast van Raffito aangeschaft. Lees er meer over. 

Al meer dan twintig jaar lang zijn Frans en Anny klant bij Kwakernaat Beddenspecialist. Ze zijn zeer gewaardeerde klanten. Frans vertelt erover: “Toen mijn schoonmoeder een seniorenbed nodig had, kwamen we voor het eerst bij Dick en Linda. Hun winkel was nog maar net geopend. We werden zo goed geholpen, dan we in de loop der jaren regelmatig zijn teruggekomen.” Zijn vrouw Anny vervolgt: “Als we iets nodig hebben op slaapgebied, dan kopen we dat bij Kwakernaat. Zo hebben we al matrassen, lattenbodems, dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel bij Kwakernaat gekocht. Is er een dekbedovertrek versleten door het wassen, dan koop ik een nieuw exemplaar. Ik ga morgen ook weer even langs voor een nieuw overtrek!”

Allernieuwste bed van Auping

Afgelopen zomer zijn Frans en Anny verhuisd naar een appartement. Het echtpaar heeft het appartement geheel naar hun smaak ingericht, inclusief nieuwe slaapkamerinrichting. Anny: “We wilden heel graag een nieuw bed, want het oude bed was aan vervanging toe. We brachten een bezoek aan Kwakernaat en in de showroom werd ik op slag verliefd op het allernieuwste ledikant van Auping: de Auping Essential. Het hoofdbord en de matrassen zijn in een antracietkleurige stof uitgevoerd en de pootjes van het bed zijn zwart. Heel chique! We zijn met Linda om de tafel gegaan en hebben ons goed laten voorlichten. Al snel hebben we de bestelling geplaatst. Naast het ledikant hebben we elektrisch verstelbare bedbodems, Auping-matrassen, losse topmatrassen en nieuwe hoofdkussens aangeschaft.”

We slapen als een roos!

Frans: “Het is een heel luxe bed en hij is van alle gemakken voorzien. Zo is het zelfs mogelijk om een anti-snurkfunctie in te schakelen. Wanneer je snurkt, dan gaat het hoofdeinde een stukje omhoog. Zo stop je automatisch met snurken. Het lijkt mij een heel handige functie, maar we moeten nog even uitvogelen hoe het precies werkt, haha. Ook hebben we het bed voorzien van flexibele lampjes: deze zijn bevestigd aan het hoofdbord.” Anny: “We hebben het bed nu een maand in gebruik en hij bevalt uitmuntend. We slapen als een roos en worden ‘s morgens uitgerust wakker! Bovendien ziet het bed er hartstikke mooi uit. Iedere dag maak ik het bed netjes op, inclusief strak beddengoed en sierkussentjes. Daar word ik blij van.”

Maatwerk linnenkast van Raffito

Naast de slaapcombinatie van Auping heeft het echtpaar een linnenkast van het merk Raffito aangeschaft. Frans: “Ons appartement beschikt over een logeerkamer en hier wilden we een grote linnenkast plaatsen. Bij Kwakernaat hebben we een prachtige kast op maat laten maken. De kast is voorzien van grote schuifdeuren en is uitgevoerd in de kleuren krijteiken en steengrijs. En helemaal handig: in de kast wordt optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare opbergruimte. Aan de bovenzijde kan je kleding op kleerhangers hangen. Met behulp van een stang kan je het rek naar beneden halen, zodat je de kleerhangers kan pakken. De kast ziet er supermooi uit. Als we mensen rondleiden door ons nieuwe appartement, dan krijgen we veel complimenten op de kast. ‘Wauw’, zeggen ze dan. Heel leuk om te horen!”

Altijd vriendelijk geholpen bij Kwakernaat

De slaapcombinatie en de linnenkast zijn tijdig besteld, zodat deze snel geleverd konden worden. Toen de producten beschikbaar waren, werd er een montageafspraak gemaakt. Frans: “We waren nog niet zover. Eerst moest de schilder de slaapkamer en logeerkamer nog schilderen, voor het bed en de kast geplaatst konden worden. De producten hebben dan nog even opgeslagen gestaan bij Kwakernaat. Vervolgens is Dick met zijn zoon langs geweest om het bed en de linnenkast te plaatsen en te monteren. Zij gingen heel netjes en correct te werk.” Anny besluit: “We zijn hartstikke enthousiast over Kwakernaat. We worden er altijd vriendelijk geholpen en Dick, Linda en de andere medewerkers hebben aandacht voor je. Dat voelt prettig!”

Onze klanten
vertellen

8.0


We voelden ons welkom in de winkel en zijn prima geholpen Wat we misten was een kop koffie of thee verder geen op of aanmerkingen
Annelies - 04/11/2019
  • Totale beoordeling 8/10
  • Persoonlijk advies / deskundigheid 0/10
  • Service en garantie 0/10
  • Inrichting showroom 0/10
  • Bezorging en montage 0/10
  • Bereikbaarheid en parkeergelegenheid 0/10

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.