Kwakernaat Bedden

Slaapmeting

Dankzij onze jarenlange ervaring zien wij vaak al aan je houding waar jouw knelpunten zitten. Toch willen we dat graag altijd wetenschappelijk bevestigen. Ieder mens is uniek en daarom schenken wij daar graag alle aandacht aan. Deze matrassen zijn volledig op maat gemaakt en naar jouw voorkeur samen te stellen voor het beste slaapcomfort.

Welke matras heeft mijn lichaam nodig?

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Bij Kwakernaat bedden Roosendaal kunnen we door middel van een lig-simulator jouw matras helemaal op maat instellen. Het meten met de lig-simulator duurt maar enkele minuten. Tijdens de eerste stap wordt jouw huidige situatie vastgesteld en jouw lichaam met behulp van een ligdruk-meting ergonomisch opgemeten. Daarna wordt het ondersteuningsvoorstel berekend en getoetst. Vervolgens worden de verschillende vaste ondersteuningselementen verwerkt in jouw matras.

Met een op maat gemaakt matras van Vitario gunt je jouw lichaam de juiste ondersteuning met een heerlijk ligcomfort en ontspanning voor de spieren, zodat jouw lichaam zich weer kan herstellen van de dag en je weer uitgerust ontwaakt.

Over Kwakernaat

Waar staat
Kwakernaat voor?

Innovatief

Wij zijn continu op zoek naar de laatste ontwikkelingen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe productinnovaties en meetsystemen om jou nog beter te kunnen helpen.

Wij zijn flexibel in bezorging, montage en service

Als klein bedrijf kunnen we maatwerk producten leveren afgestemd op iedere behoefte. Op het gebied van bezorging, montage en service kunnen we sneller handelen en rekening houden met jou persoonlijke wensen en omstandigheden.

Wij leveren maatwerk passend bij jouw behoeftes

Ieder persoon is anders en heeft persoonlijke behoeftes. Als een soort kleermaker geven we een advies op maat, passend als een jas, omdat iedereen recht heeft op een goede nachtrust en de nodige energie.

01
Wij zijn innovatief
02
Wij zijn flexibel
03
Wij leveren maatwerk