Kwakernaat Bedden Roosendaal

Slaapmeting

Maak een gratis afspraak in onze winkel en ontvang een op maat gemaakte ervaring, waarbij we je persoonlijk opmeten. Laat ons je begeleiden bij het samenstellen van het perfecte matras dat volledig voldoet aan jouw wensen!

 

 

 

Waarom zou je een slaapmeting doen?

Een matras op maat biedt optimale ondersteuning doordat het specifiek wordt aangepast aan de contouren van je lichaam. Dit bevordert een diepere slaap en verbetert de algehele slaapkwaliteit. Het voldoet aan individuele slaapbehoeften, wat resulteert in een betere investering op lange termijn. Het proces van het laten maken van een matras op maat is een unieke en persoonlijke ervaring, waarbij je samen met ons een matras ontwerpt dat perfect past bij jouw slaapbehoeften en voorkeuren. 

Ontdek het ideale matras

Hoe werkt de slaapmeting?

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal maken we gebruik van een geavanceerde lig-simulator, ontworpen door het Medisch Centrum Salzburg. Deze simulator is ontwikkeld met nauwkeurige druksensoren, aanstuurbare luchtkamers en slimme configuratie-algoritmes. Hiermee wordt je lichaamsprofiel en de druk die tijdens het liggen wordt uitgeoefend, tot in detail gemeten. Met deze unieke meetresultaten kunnen we je matras direct en precies afstemmen op jouw lichaam, waardoor je kunt genieten van optimaal comfort en ondersteuning.

 

Hoe is het matras opgebouwd?

Het Vitario Premium matras wordt met de speciale toplaag en de 24 unieke steunelementen exact ingesteld op jouw lichaam. De steunstempels kunnen afzonderlijk op zeven verschillende stevigheidsgraden worden ingesteld. Zo word je gehele lichaam in iedere slaaphouding op een perfecte manier ondersteund. de stempelachtige vorm van de steunelementen zorgt voor een extra dempingszone tussen de bovenlaag en de basiskern. Bovendien ontstaan er tussen de stempelmodules extra horizontaal verlopende luchtkanalen voor een rondom-ventilatie van de matras. De emc®xd toplaag voldoet aan alle eisen die aan een moderne schuimstof worden gesteld en mag zich terecht de koning onder de schuimstoffen noemen. emc®xd is buitengewoon vormvast en scoort met een perfecte drukverdeling en een uitstekende ventilatie. Uit onafhankelijke tests is gebleken dat het materiaal uiterst vochtbestendig is. De bovenlaag is voorzien van een speciale zone in honingraatpatroon. Hierdoor vormt zelfs de bovenste laag van de matras zich al optimaal naar uw lichaam.

Vitario care

Je Vitario Premium matras blijft aanpasbaar, en dat op ieder moment. Als je lichaam verandert is het mogelijk om de toplaag en de ondersteuningselementen opnieuw voor je af te stellen. Het VitarioCare-team adviseert en begeleidt je daarbij gratis online. Of kom naar onze winkel voor een gratis nieuwe meting.

Benieuwd hoe een slaapmeting te werk gaat?

Bekijk hier de video!

Benieuwd naar de slaapmeting?

Plan hier je afspraak in!