Boxspring of bed op maat in jouw stijl

Wil je energiek en opgewekt aan de dag beginnen? Kies bijvoorbeeld voor een boxspring of bed op maat. Dit is een slaapcombinatie die volledig is aangepast aan jouw lichaam, jouw slaaphouding en jouw slaapwensen. Dit draagt bij aan een betere nachtrust. Lees er meer over

Heb jij weleens last van slapeloze nachten of word je wakker met rugpijn, nekpijn en schouderpijn? Dit is vervelend, want je draagt de klachten de hele dag met je mee. De klachten kunnen veroorzaakt worden door verschillende oorzaken. Eén van die oorzaken is een versleten matras of een bed dat niet bij jouw lichaam en slaaphouding past. Zo wordt jouw lichaam bijvoorbeeld niet op de juiste manier ondersteund en voel je onvoldoende druk vanuit de matras. 
 

Slaapadvies op maat

Kwakernaat Beddenspecialist is gespecialiseerd in slaapadvies op maat. Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom, dan ontvangen we je eerst met een kopje koffie of thee. Vervolgens gaan we in gesprek: wat voor een soort bed zoek je? Ga je voor een bed met los matras of wil je een boxspring? Vervolgens laten we je proefliggen op enkele slaapcombinaties in onze showroom. We kijken hoe jouw lichaam in het bed past en hoe jouw lichaam wordt ondersteund. We kijken naar jouw figuur en jouw slaaphouding en adviseren vervolgens een boxspring of bed met matras dat past bij jou.
 

Matras op maat van Vitario

Een bed op maat biedt jou de ondersteuning, de ventilatie en het comfort dat jij nodig hebt. Hierdoor slaap je beter en heb je élke morgen een goede morgen! Wij kunnen onze boxsprings en bedden volledig op maat maken. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van de matrassen van Vitario. Deze matrassen kan je volledig afstemmen op jouw lichaam, jouw slaaphouding en jouw slaapwensen. Hiervoor kun je plaatsnemen op onze ligsimulator. De ligsimulator is een innovatief meetsysteem. Het maakt direct inzichtelijk hoe jouw lichaam eruit ziet en op welke plekken jij extra ondersteuning van een matras nodig hebt. Vervolgens kunnen wij een persoonlijk matras voor jou samenstellen, een matras op maat.
 

Bed aanpassen naar jouw stijl, slaapkamer én persoonlijke behoeftes

Bij Kwakernaat Beddenspecialist is het bovendien mogelijk om jouw bed volledig te personaliseren. Zo kan je bij boxsprings en gestoffeerde ledikanten de hoogte, breedte én type hoofdbord aanpassen – maar net wat bij jouw stijl of jouw interieur past! Zo kan je kiezen voor gecapitonneerde hoofdborden voor een landelijke sfeer, een hoog en breed hoofdbord met panelen om een hotelsfeer te creëren of juist een ‘fluffy’ hoofdbord welke nonchalant gestoffeerd is. Bovendien kan je de lengte en hoogte van het bed aanpassen, zodat dit past bij jouw lichaamslengte. Zo heb je genoeg ruimte in bed en stap je bovendien gemakkelijk uit bed, omdat de hoogte is aangepast. In het slaapadvies nemen wij al deze zaken mee en adviseren wij jou een slaapcombinatie op maat. Een slaapcombinatie toegespitst op jou.
 

Maak een afspraak voor een boxspring of bed op maat

Kortom, een boxspring of bed op maat biedt tal van voordelen. Wil je ook een gepersonaliseerde slaapcombinatie? Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom in Roosendaal! Onze slaapadviseurs ontvangen jou op veilige en verantwoorde wijze (volgens de richtlijnen van het RIVM) en laten jou kennismaken met ongekende mogelijkheden van een bed of boxspring op maat.