Kwakernaat Bedden

Historie

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is een echte ‘beddenfamilie’. Al als kleine jongen was Dick Kwakernaat niet weg te slaan uit de beddenspeciaalzaak van zijn ouders in Hoeksewaard. Na school hielp hij trouw mee met de bezorging en op zijn elfde verkocht hij zelfs zijn eerste bed. 

Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij op zijn negentiende daar serieus werk van maakte. Eerst als medewerker in de montage, later ook in de winkel en verkoop. Maar zoals het spreekwoordelijke bloed kruipt waar het niet gaan kan, volgde Dick zijn ondernemersgeest en begon in 1998 voor zichzelf in Roosendaal. Samen met zijn vrouw Linda, en af en toe ondersteund door – hoe kan het ook anders – de jongste generatie Kim en Job, maakt hij zich al 22 jaar sterk voor een tevreden klant. Want wat met de paplepel is ingegoten, bestempelt ook de drijfveren van Kwakernaat Bedden anno nu: kwaliteit en service boven alles! Dankzij een bewuste keuze voor een overzichtelijk aanbod in de winkel, oog voor de nieuwste technologieën, deskundig advies en een goede prijs.

Over Kwakernaat

Waar staat
Kwakernaat voor?

Innovatief

Wij zijn continu op zoek naar de laatste ontwikkelingen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe productinnovaties en meetsystemen om jou nog beter te kunnen helpen.

Wij zijn flexibel in bezorging, montage en service

Als klein bedrijf kunnen we maatwerk producten leveren afgestemd op iedere behoefte. Op het gebied van bezorging, montage en service kunnen we sneller handelen en rekening houden met jou persoonlijke wensen en omstandigheden.

Wij leveren maatwerk passend bij jouw behoeftes

Ieder persoon is anders en heeft persoonlijke behoeftes. Als een soort kleermaker geven we een advies op maat, passend als een jas, omdat iedereen recht heeft op een goede nachtrust en de nodige energie.

01
Wij zijn innovatief
02
Wij zijn flexibel
03
Wij leveren maatwerk

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.