persoonlijk en betrouwbaar

Onze klantenservice

Wij vinden dat je moet kunnen vertrouwen op een goede service. In onze klantenservice gaan wij dan ook ver. Wij helpen je graag in onze winkel. Eén telefoontje en wij reserveren tijd voor jou, natuurlijk met een lekker kopje koffie erbij. Ben je niet mobiel genoeg? Dan komen we naar je toe. Voor advies over bijvoorbeeld een nieuwe bedbodem of matras, of een geheel nieuw bed. 

Alles wat voor jou te groot is om zelf te vervoeren, bezorgen wij keurig netjes bij je thuis en wordt vakkundig gemonteerd waarna wij je graag uitleg geven over jouw nieuwe aanwinst. Vraag ons naar de mogelijkheden. Verpakkingsmaterialen nemen wij uiteraard weer mee terug, want opgeruimd staat netjes!

En koop je een nieuwe matras of een compleet nieuwe slaapkamer, dan nemen wij jouw oude matras(sen) mee. Jouw oude matras wordt verantwoord gerecycled. Zo draagt ook Kwakernaat Bedden een steentje bij aan een schoner milieu. 

Bij Kwakernaat Bedden ben je zeker van jouw aankoop

Service & garantie

Van onze producten kun je jaren lang genieten en gaat er onverhoopt toch iets mis dan helpen wij je uiteraard graag door het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Kwakernaat Bedden is een CBW erkende winkel en biedt daarmee meer zekerheid, want we hanteren een erkenningsregeling met garantievoorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Deze voorwaarden zijn met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan) betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie. Daarnaast is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt, maar zo ver laten we het natuurlijk niet komen.

Voor meer informatie hierover ga je naar cbw-erkend.nl.

Kwakernaat Bedden garantiebeleid

Omruilgarantie

Het slapen op een nieuw bed is in sommige gevallen een aantal weken wennen. Je houding op het nieuwe slaapsysteem is in veel gevallen volkomen anders dan op je oude bed. Het kan dus ook gebeuren dat je in het begin last krijgt van je spieren. In dit geval kun je ongeveer na  1 maand goed beoordelen of de juiste keuze is gemaakt. Als je besluit de matras toch te willen ruilen voor een andere uitvoering dan bieden we hiervoor uitstekende omruilgaranties.

Kwakernaat Bedden bied je deze omruilgaranties aan in samenwerking met onze merkfabrikanten. Zo bieden we je op de Auping matrassen een omruilgarantie aan van 90 dagen en op onze MLINE matrassen maarliefst 100 dagen. Onze Van Cadsand matrassen zijn heel bijzonder, hierbij kunnen we eenvoudig de veerkracht veranderen van de toplaag, de schouder, en heup. Deze service is tot 100 dagen na aankoop geldig. De matrassen van het merk Vitario zijn op elk gewenst moment van top tot teen aan te passen in veerkracht. Met de handige ondersteunende stempels is het matras eenvoudig te veranderen in elke zone.