Producten

Bedbodems

Een bedbodem, hoe onzichtbaar ook, is een belangrijk onderdeel van het bed. Om je lichaam in de perfecte slaapstand te brengen moeten bedbodem en matras technisch op elkaar zijn afgestemd. Alleen zo krijg je de beste nachtrust en wordt iedere morgen een goede morgen.

Artikelen filteren
Lattenbodem
Spiraalbodem
Boxspring
Schotelbodem
Verstelbaarheid
Productcategorieën

Lattenbodems, spiraalbodems en boxsprings,
technisch hoogstaande systemen met duurzame kwaliteit

Bij Kwakernaat Bedden vindt je alle soorten bedbodems: van lattenbodems, spiraalbodems tot boxsprings. Allemaal technisch hoogstaande systemen van en duurzame kwaliteit en in elke afmeting en uitvoering verkrijgbaar.

En heb je al nagedacht over de keuze tussen een verstelbaar hoofdeind, voeteneind, allebei of liever gewoon helemaal niet? Handmatig verstelbaar of Elektrisch? Misschien wel snoerloos? Het kan allemaal en wij adviseren je graag in je keuze. Onze bedden specialisten staan klaar met een luisterend oor en kundig advies. Ga je voor de warme uitstraling van een boxspring, dan kijken we samen naar de vele mogelijkheden die hierin zijn. Wil je toch liever een losse bedbodem voor in een ledikant? Ook hierin hebben wij een groot assortiment in zowel bedbodems als bedombouwen.

Met een bedbodem van Kwakerrnaat Bedden lig je goed!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.