Een goede nachtrust begint bij een goed product

Onze
producten

Onze producten zijn zeer zorgvuldig door ons uitgekozen en wij staan dan ook voor de volle 100% achter ons aanbod. Om de juiste match voor je te vinden hebben wij een speciale slaaptest ontwikkeld. Deze kun je doen via de website. Maar wij verwelkomen je uiteraard ook graag in onze showroom om samen te ontdekken wat voor jouw beste slaapcomfort gaat zorgen. Zo wordt elke morgen een goede morgen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.