Producten

Boxsprings

Een goede boxspring koop je voor jaren. Daarom is het verstandig je goed te laten adviseren in de ruime keuze aan boxsprings die er zijn.

Artikelen filteren
Productcategorieën

Eenpersoons, twijfelaar of een kingsize
boxspring het kan allemaal!

Van eenpersoons boxsprings, een twijfelaar of kingsize boxspring: Kwakernaat Bedden helpt je graag in het maken van de juiste keuze. Zelfs uitzonderlijke afmetingen behoren tot de keuzemogelijkheden; ook die maken we graag voor je op maat.

Houd je van absolute luxe? Kies dan voor één van onze boxsprings met indirecte verlichting onder het bed en wekkerfunctie met massage voor het ultieme comfort.

Wij helpen je graag verder in onze showroom. Zo kun je alle mogelijkheden zien én uittesten.

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.