Maak je slaapkamer zomerklaar

De zomer breekt bijna weer aan! Wil je tijdens dit jaargetijde heerlijk slapen? Maak dan nu alvast jouw slaapkamer zomerklaar. Kwakernaat Beddenspecialist deelt enkele tips om jouw slaapkamer in een handomdraai summerproof te maken! 

Nog eventjes geduld en de mooiste tijd van het jaar breekt aan: de zomer! Hou jij ook zo van dit jaargetijde? De temperaturen zijn aangenaam, de dagen zijn extra lang en de zon schijnt volop … alle ingrediënten voor een lach op je gezicht. In aanloop naar de zomer kan je alvast wat voorbereidingen treffen om de zomer nóg fijner te maken. Maak je slaapkamer alvast zomerklaar, en je zal de komende maanden prinsheerlijk slapen. Kwakernaat Beddenspecialist deelt vier tips om jouw slaapkamer klaar te maken voor het zomerseizoen. 
 

Tip 1: Kies een zomerdekbed

In de winter heb je behoefte aan een aangenaam warm bed, waarin je kan opwarmen. In de zomer daarentegen heb je behoefte aan een licht dekbed dat koel aanvoelt. De temperaturen in de slaapkamer kunnen namelijk behoorlijk oplopen, vooral wanneer we deze zomer weer te maken krijgen met tropische temperaturen van veertig graden Celsius. Kies daarom voor een speciaal zomerdekbed, zoals een licht en luchtig dekbed van katoen, bamboe, zijde of linnen! Bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je een ruim assortiment met zomerdekbedden van bekende en minder bekende slaapkamermerken. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van deze verschillende dekbedden!
 

Tip 2: Allergievrije slopen en hoeslakens

Veel mensen hebben in het voorjaar en de zomer extra last van allergieën en luchtweginfecties. In het voorjaar en de zomer kampen veel mensen met hooikoortsklachten. De pollen vliegen in het rond en deze zorgen voor tranende rode ogen, verkoudheidsklachten en opgezette klieren. Heel vervelend, vooral wanneer deze klachten enkele maanden aanhouden. Gelukkig bieden de allergievrije slopen en hoeslakens van B-Sensible uitkomst. Deze slopen en hoeslakens doe je om je hoofdkussen, dekbed en matras, en hierdoor heb je aanzienlijk minder last van jouw hooikoortsklachten. De slopen en hoeslakens kunnen ook helpen bij andere allergieën, zoals huisstofmijtallergie. Ontdek het allergievrije assortiment van B-Sensible bij Kwakernaat Beddenspecialist! 
 

Tip 3: Katoenen bedlinnen

Heb je het ’s nachts al gauw te warm in bed? Zoek verkoeling en maak gebruik van nachtkleding en beddengoed van katoen! Katoen heeft, in tegenstelling tot synthetische materialen, een ademend karakter. Met materiaal zorgt ervoor dat je het ’s nachts een stuk minder heet zal hebben. Niet voor niets wordt katoenen bedlinnen ook aangeraden bij mensen die overmatig zweten tijdens de nacht, het zogenaamde nachtzweten. Ben je op zoek naar katoenen bedlinnen, waaronder organic cotton (organisch katoen)? Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Wij hebben een ruim assortiment met katoenen slaapkamertextiel van gerenommeerde merken!
 

Tip 4: Restyle je hele slaapkamer

Last but not least kan je jouw slaapkamer onderwerpen aan een kleine metamorfose! Ga voor een frisse wind en verander je slaapkamer dusdanig, dat je slaapkamer een zomerse, frisse uitstraling krijgt. Hoe je dit aanpakt? Simpel! Kies bijvoorbeeld voor beddengoed met een vrolijke zomerse kleur, zoals geel, roze of pastelkleur. Je kan uiteraard ook kiezen voor beddengoed met een tropische print met palmbomen of flamingo’s. Bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je supergoed zomertextiel met de mooiste prints, kleuren en structuren. Daarnaast kan je je slaapkamer restylen met andere nachtkastjes, vrolijke poefjes, sierkussentjes, zomerse spreien, frisse accessoires en een fleurig kleurtje op de muur. 
 

Shoppen bij Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw slaapkamer zomerklaar maken? Aarzel niet en breng vandaag nog een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Wij hebben een ruim assortiment met zomerse slaapartikelen, zoals zomerdekbedden, allergievrije slopen en hoeslakens, katoenen bedlinnen en zomerse dekbedovertrekken. Onze adviseurs laten je kennismaken met de vele mogelijkheden en geven je advies op maat. Laat die zomer maar komen!