Elektrische verstelbare lattenbodems

Een bed dat u zelf kunt aanpassen naar de gewenste positie? Dan is een elektrische verstelbare lattenbodem echt iets voor u. Met deze speciale verstelbare lattenbodems kunt u het hoofd- en/ of voeteneinde eenvoudig aanpassen naar de positie waar u op dat moment behoefte aan heeft. Ideaal als u 's avonds voor het slapengaan nog graag leest, samen een film kijkt vanuit bed of nog even wilt ontspannen.

Optimaal comfort met een elektrisch verstelbare lattenbodem

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal bieden we diverse types elektrisch verstelbare lattenbodems van kwaliteitsmerken zoals Calypso. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de verstelbare Calypso lattenbodem 1000 en de Calypso lattenbodem 5000. Deze lattenbodems zijn door de elektrische aandrijving met een druk op de knop volledig naar de gewenste positie aan te passen. Zo kunt u uw lichaam altijd optimaal ondersteunen waar nodig en wordt uw slaapcomfort gegarandeerd verbeterd.

Ervaar het zelf in onze beddenspeciaalzaak

Benieuwd welk model bij u past? Kom dan langs in onze slaapkamer showroom aan de Boulevard 118D en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van een elektrisch verstelbare lattenbodem of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Het team van Kwakernaat Bedden staat voor u klaar.