Hoofdkussen nekpijn

Heb je last van nekpijn, bijvoorbeeld doordat je je nekspieren hebt verrekt, je spieren teveel heeft belast of omdat je een nekaandoening hebt? Deze nekpijn en nekklachten kunnen zorgen voor veel hinder, bijvoorbeeld tijdens het sporten en bewegen, autorijden, je werk of huishoudelijke klussen en taken. Vaak kun je deze nekklachten verminderen door een goed hoofdkussen te kiezen. Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden kunnen we jou adviseren in het juiste hoofdkussen!

 

Nekpijn en nekklachten

Bijna driekwart van de volwassenen krijgt eens in zijn of haar leven te maken met nekklachten of een pijnlijke nek. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door overbelasting, een verkeerde beweging of door een aandoening of ziekte. Veelvoorkomende oorzaken zijn KANS (voorheen ook wel RSI genoemd), slijtage van de nekwervels (artrose) en een nekhernia. De pijn kan uit het niets optreden en kan naar verloop van tijd ook weer weggaan. Je kunt echter ook chronisch last houden van nekpijn en nekklachten.

Tips om nekpijn te voorkomen

Wil je pijn aan je nek voorkomen? Er zijn enkele dingen die je kunt ondernemen om pijnklachten te verminderen of te laten verdwijnen. Zo kun je diverse ontspanningsoefeningen doen om een stijve of gespannen nek te voorkomen. Ook kun je stress vermijden: stress en spanningen zijn funest voor nekpijn. Ook is nachtrust heel belangrijk: slaap je goed, dan gaan je pijnklachten ook eerder over. Een goed en prettig hoofdkussen is in die gevallen heel belangrijk: deze bepaalt of je goed slaapt en zonder nekklachten wakker wordt.

Een goed hoofdkussen bij nekklachten

Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden in Roosendaal werken ervaren slaapkameradviseurs. Deze medewerkers helpen je met een slaapadvies op maat. Dankzij een jarenlange ervaring weten zij als geen ander aan welk hoofdkussen jij behoefte hebt. Geef je klachten aan ons door en wij bekijken welk kussen het beste bij jou past. Hierbij maken we gebruik van professionele meetapparatuur en kunnen we zelfs een kussen op maat maken.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heb je regelmatig last van nekpijn en ben je benieuwd wat een goed hoofdkussen voor je pijnklachten kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Onze adviseurs geven je graag meer informatie en voorzien je van een advies op maat. Bovendien kun je in onze showroom zelfs een verscheidenheid aan kussens en matrassen bekijken én uitproberen. Benieuwd? Bekijk alvast een selectie van onze collectie op de website!

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

 

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.