Matras of hoofdkussen hernia

Ben je getroffen door een hernia, dan kunt je hier veel hinder van ondervinden. Zo kun je last hebben met het zitten, bukken, draaien, tillen en zelfs liggen. In de meeste gevallen gaat een hernia vanzelf over, mits je voldoende rust neemt. Naast rust kun je ook kiezen voor een goed matras en kussen. Een matras of kussen waarbij jouw rug en nek op de juiste manier wordt ondersteund. Kwakernaat Bedden uit Roosendaal geeft je graag advies over hoe je met het juiste matras en kussen jouw herniaklachten kunt verminderen!

Nekhernia en rughernia

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf van de wervelkolom. Deze uitstulping drukt op een zenuw of het ruggenmerg, waardoor je pijnklachten of uitvalsverschijnselen kunt ervaren, zoals verlammingen of gevoelloosheid. Er zijn verschillende soorten hernia’s. Denk aan een rughernia, lage rughernia of nekhernia. De klachten van een hernia gaan bij 70% van de patiënten vanzelf over met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. In andere gevallen is een operatie aan de wervelkolom nodig.

Kies het juiste matras of hoofdkussen

Wil je een hernia voorkomen of wil je de pijnklachten bij een hernia verminderen of zelfs laten verdwijnen? Kies voor een goed en geschikt matras en hoofdkussen! Je kunt ook kiezen voor een nekkussen, waarbij de nek wordt ondersteund. Wat een goed matras of kussen is, kan per persoon verschillen: een geschikt kussen voor jou hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met een hernia. Laat je daarom goed adviseren door iemand die hier veel kennis van heeft.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is een beddenspeciaalzaak in Roosendaal. In ons assortiment hebben we bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Naast deze producten kun je bij ons rekenen op advies op maat. Onze adviseurs beschikken over volop kennis en ervaring en weten exact aan welk matras en hoofdkussen jij behoefte hebt. Geef jouw (pijn)klachten aan ons door en wij zorgen voor een slaapadvies op maat. Hierbij kunnen we zelfs een matras voor je laten maken!

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Maak nu een afspraak en onze adviseurs informeren je graag en helpen je bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verdwijnen of afnemen. In onze showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen. Bovendien kun je op onze website een selectie van onze slaapcollectie vinden.

 

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Ontvang advies

Wij ontvangen je graag weer in onze winkel!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.