Matras tegen pijn in onderrug

Wanneer je pijn in je onderrug hebt, dan kan dit veel invloed hebben op je dagelijks leven. Zo worden bepaalde handelingen minder gemakkelijk en kun je pijn hebben tijdens het bewegen, zoals zitten, bukken of liggen. Lage rugpijn kan veroorzaakt worden door verschillende zaken, maar je kunt de pijn vaak verlichten of laten verdwijnen met een goed matras. Een matras die specifiek op jouw lichaam en jouw pijnklachten is afgestemd. Bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden kunnen wij je het ideale matras adviseren.

 

Tips om rugpijn of lage rugpijn te verminderen

Rugpijn is een van de meest voorkomende soorten pijn. Zo heeft bijna 80% van de volwassenen wel eens te maken met een pijnlijke rug of onderrug. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of door een aandoening als hernia. Hierdoor kun je acuut pijn krijgen, maar je kunt ook chronisch last houden van de pijnklachten. Rugpijn of lage rugpijn kun je tegengaan door voldoende te sporten of te bewegen. Hierdoor blijven je spieren soepel en worden pijnklachten minder. Ook kan een goed matras je helpen jouw rugpijn te verminderen.

Kies het juiste matras bij rugpijn of rugklachten

Wil je jouw pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Een goed matras kan hierbij wonderen verrichten. Zo helpt het matras niet alleen bij een goede nachtrust, waardoor erge pijnklachten iets afnemen: ook kan het matras jou op die punten ondersteunen, waardoor je minder last hebt van rugpijn en lage rugpijn! Soms wordt hierbij een bed speciaal op maat gemaakt, zodat het matras je op bepaalde punten extra ondersteunt. Dit kan volop verlichting brengen!

Slaapadvies van beddenspeciaalzaak

Kwakernaat Bedden is dé slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Daarnaast voorzien onze deskundige adviseurs jou van een slaapadvies op maat. De adviseurs inventariseren jouw klachten en wij adviseren vervolgens een matras en hoofdkussen waarmee u jouw klachten kunt verlichten of tegengaan.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heb je last van rugklachten of rugpijn en zoek je een matras dat je hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Onze adviseurs voorzien je graag van een advies op maat en in onze showroom kun je zelfs enkele matrassen uitproberen. Op onze website kun je alvast een selectie van onze slaapcollectie vinden.

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.