Beddinghouse

dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van het Nederlandse label Beddinghouse zijn geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends.

Beddinghouse is al meer dan 40 jaar een trendsettend merk qua bedtextiel. Ze ontwerpen vanuit hun fabriek in Lisse de mooiste dekbedden volgens de laatste woontrends. Ook duurzaamheid hebben zij hoog in het vaandel staan en werken uitsluitend met de beste materialen hierin. Toch is de collectie van Beddinghouse zéér betaalbaar, waardoor het stylen van de slaapkamer een feest wordt.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.