Cinderella

beddengoed

Cinderella is een modern en betaalbaar dekbedovertrekken merk waarvan je bij Kwakernaat bedden altijd een divers aanbied van terug ziet.

Cinderella is een echte trendsetter van modieus beddengoed. Zij blijven de ontwerpen vernieuwen en ontwikkelen kwalitatief goede en betaalbare dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.