Beddinghouse x Dutch Design

Verfijnd met veel kleurnuances

Beddinghouse x Dutch Design

Dekbedovertrekken met verfijnde combinaties van structuren en vormen, en een explosie van kleur, dat is Beddinghouse Dutch Design. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Alle overtrekken zijn gemaakt van hoogwaardig katoensatijn, GOTS-gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat het dekbedovertrek zacht aanvoelt en ook een mooie glans heeft. 

Duurzaam en kleurrijk design

Al zolang we ons kunnen herinneren staat Nederland bekend om zijn design. Het is wie we zijn. Daarom heeft Beddinghouse Dutch Design een collectie gemaakt met frisse perspectieven en nieuwe ideeën gebaseerd op de nieuwste trends op het gebied van kunst, mode en interieurontwerp. Het is een gedurfde en kleurrijke collectie met een positieve vibe. En omdat je niet oprecht optimisme kunt lanceren zonder bewust te zijn van onze planeet, produceren we deze collectie met GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en presenteren we deze in een duurzame kartonnen doos.

Beddinghouse x Dutch Design producten

1/9

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.