KAAT Amsterdam

spreien en sierkussens

KAAT Amsterdam is een relatief jong label dat in korte tijd enorm populair is geworden. En wij snappen helemaal waarom!

De spreien en kussens van KAAT Amsterdam zijn modern en ontworpen met oog voor details. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en erg goed te combineren met ons andere bedtextiel. Wij vinden het heerlijk om met zo'n oer Hollands merk zoals KAAT Amsterdam te werken en weten zeker dat ook jij snel weg bent van onze KAAT Amsterdam producten. 

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.