M line

bedden, boxsprings en matrassen

Haal ook alle energie uit de nacht en kies voor M line.

Een merk wat sport en prestatie verbind met een goede nachtrust, want eerlijk is eerlijk: je kunt het beste presteren als je goed bent uitgerust. M line ontwikkelde daarom de beste Slow Motion- hoofdkussens, matrassen en boxsprings met de nieuwste technologie op het gebied van slaapcomfort, zodat je vol energie kunt beginnen aan een nieuwe dag.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.