Raffito

Kasten op maat

Raffito de mooiste kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap, heeft oog voor detail en stijl met een vleugje Italiaans design.

Elke kast van Raffito kan naar wens worden samengesteld, elk met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor een optimale benutting van je ruimte. Door het gebruik van de allerbeste materialen, creëren wij voor jou de allermooiste kasten. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren!

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.