Ultima bedden, boxsprings & matrassen

Ultima is sinds 1997 actief en uitgegroeid tot een bekend merk voor de slaapkamer. Dit merk staat voor slaapcomfort in de breedste zin van het woord en biedt een innovatieve collectie matrassen, boxsprings en hoofdkussens. Producten waarmee u jarenlang verzekerd bent van een gezonde nachtrust.

Ultiem slaapcomfort met de Ultima collectie

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal bieden wij u een ruime collectie matrassen en hoofdkussens van Ultima. Deze producten zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen en staan garant voor jarenlang slaapplezier.

Een van de paradepaardje van dit merk is het Futura matras. Dit matras biedt een optimale ventilatie en beschikt over speciale uitneembare pocketveer elementen. Hierdoor kunt u samen met onze slaapadviseur uw eigen matras samenstellen en kiest u dus zelf welke matrasopbouw optimaal comfort biedt voor uw lichaam. Een goede bodem voor een gezonde nachtrust!

Kom langs bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal en ervaar de Ultima bedden & matrassen collectie.

Het meest persoonlijke matras

Het meest persoonlijke matras

Speciaal voor u, een matras van top tot teen persoonlijk samengesteld, u bent van harte welkom in onze winkel of maak een afspraak bij u thuis.

Een kijkje bij Ultima