vtwonen

bedtextiel

In iedere stijlvolle slaapkamer past een product van vtwonen. 

VT wonen is al jarenlang een zeer populair interieurmerk. Ook voor de slaapkamer biedt dit merk volop prachtige producten waaronder bedtextiel met een trendy, vintage en stoere uitstraling. De typische vtwonen stijl: basic met een twist sluit hier goed bij aan. De producten zien er niet alleen prachtig uit, maar voelen ook nog eens heerlijk zacht en soepel aan. Door de prachtige kleuren en heerlijke stoffen van perfecte kwaliteit en die met aandacht gemaakt zijn, geniet u nog langer van al dit moois.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.