Nekhernia bedden

Heb je een nekhernia of een hernia? Dan kun je hier veel last van hebben. Het is niet alleen pijnlijk: het hindert je ook in je dagelijks leven. Zo kun je moeite hebben met zitten, liggen, bukken, draaien en tillen. In veel gevallen gaat een nekhernia of hernia vanzelf over, mits je genoeg rust neemt. Naast rust kun je ook kiezen voor een goed hoofdkussen of nekkussen waarin jouw rug of nek op de juiste manier wordt ondersteund. Beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden geeft je graag meer informatie hoe je jouw klachten zelf kunt verminderen!

 

Nekhernia of hernia 

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf van je wervelkolom. Deze uitstulping drukt op een zenuw of het ruggenmerg waardoor je pijnklachten of uitvalsverschijnselen kunt ervaren, zoals verlammingen of gevoelloosheid. Er zijn verschillende soorten hernia’s zoals een rughernia, lage rughernia en een nekhernia. Een nekhernia is een hernia in de nek. De klachten van een hernia gaan bij 70% van de patiënten vanzelf over met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. In andere gevallen is een operatie aan de wervelkolom nodig.

Het juiste hoofdkussen bij nekhernia

Zoals je hier al leest, kan een hernia of nekhernia overgaan met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. Om voldoende rust te krijgen, is het verstandig om een goed hoofd- of nekkussen te hebben. Hierdoor slaap je niet alleen beter: dit kussen kan er ook voor zorgen dat de nek of rug op de juiste punten wordt ondersteund en zorgt voor een sneller herstel. De keuze voor een kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor jou een geschikt kussen is, hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met hernia.

Deskundig slaapadvies op maat

Wil je weten wat voor jou het juiste kussen is? Dit kan een kussen zijn van traagschuim, een kussen met een voorgevormde nekrol of eentje met een uitsparing voor uw hoofd. De specialisten van Kwakernaat Bedden in Roosendaal hebben jarenlange ervaring in het adviseren van kussens en matrassen bij pijnklachten. Wij kunnen je ook adviseren in het kiezen van het juiste nek- of hoofdkussen bij jouw hernia. In onze showroom kun je zelfs een verscheidenheid van kussens uitproberen. Wel zo prettig!

Neem vrijblijvend contact op

Kamp je met een nekhernia of rughernia en ben je benieuwd wat een goed hoofdkussen of nekkussen voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Maak nu een afspraak met onze winkel en onze adviseurs informeren je graag en helpen je bij het kiezen van het juiste kussen. In onze showroom kun je een grote verscheidenheid van kussens, matrassen en bedden bekijken én uitproberen. En wil je liever eerst op internet kijken welke producten wij aanbieden? Bekijk dan onze website.

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.