Nekhernia bed

Heeft u een nekhernia of een hernia? Dan kunt u hier veel last van hebben. Het is niet alleen pijnlijk: het hindert u ook in uw dagelijks leven. Zo kunt u moeite hebben met zitten, liggen, bukken, draaien en tillen. In veel gevallen gaat een nekhernia of hernia vanzelf over, mits u genoeg rust neemt. Naast rust kunt u ook kiezen voor een goed hoofdkussen of nekkussen waarin uw rug of nek op de juiste manier wordt ondersteund. Beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden geeft u graag meer informatie hoe u uw klachten zelf kunt verminderen!


Nekhernia of hernia 

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf van uw wervelkolom. Deze uitstulping drukt op een zenuw of het ruggenmerg waardoor u pijnklachten of uitvalsverschijnselen kunt ervaren, zoals verlammingen of gevoelloosheid. Er zijn verschillende soorten hernia’s zoals een rughernia, lage rughernia en een nekhernia. Een nekhernia is een hernia in de nek. De klachten van een hernia gaan bij 70% van de patiënten vanzelf over met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. In andere gevallen is een operatie aan de wervelkolom nodig.

Het juiste hoofdkussen bij nekhernia

Zoals u hier al leest, kan een hernia of nekhernia overgaan met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. Om voldoende rust te krijgen, is het verstandig om een goed hoofd- of nekkussen te hebben. Hierdoor slaapt u niet alleen beter: dit kussen kan er ook voor zorgen dat uw nek of rug op de juiste punten wordt ondersteund en zorgt voor een sneller herstel. De keuze voor een kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor u een geschikt kussen is, hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met hernia.

Deskundig slaapadvies op maat

Wilt u weten wat voor u het juiste kussen is? Dit kan een kussen zijn van traagschuim, een kussen met een voorgevormde nekrol of eentje met een uitsparing voor uw hoofd. De specialisten van Kwakernaat Bedden in Roosendaal hebben jarenlange ervaring in het adviseren van kussens en matrassen bij pijnklachten. Wij kunnen u ook adviseren in het kiezen van het juiste nek- of hoofdkussen bij uw hernia. In onze showroom kunt u zelfs een verscheidenheid van kussens uitproberen. Wel zo prettig!

Neem vrijblijvend contact op

Kampt u met een nekhernia of rughernia en bent u benieuwd wat een goed hoofdkussen of nekkussen voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Maak nu een afspraak met onze winkel en onze adviseurs informeren u graag en helpen u bij het kiezen van het juiste kussen. In onze showroom kunt u een grote verscheidenheid van kussens, matrassen en bedden bekijken én uitproberen. En wilt u liever eerst op internet kijken welke producten wij aanbieden? Bekijk dan onze website.

 

Nekklachten...