Maak kennis met de dekbedovertrekken van Sofiben exclusive

Het wisselen van een dekbedovertrek is door het groter worden van bedden en dekbedden geen eenvoudig karwei meer te noemen. Maak daarom kennis met de dekbedovertrekken van Sofiben exclusive, voorzien van handige ritssluiting rondom! Kwakernaat Bedden vertelt u er meer over. 

Dekbedovertrekken met ritssluiting zijn dé uitkomst wanneer u gemakkelijk en snel uw bed wilt verschonen. Het systeem zorgt ervoor dat het verwisselen van het dekbedovertrek geen ingewikkelde huishoudelijke taak meer is. Waarom? Met dit unieke systeem bespaart u niet alleen veel tijd: het wisselen kost u bovendien ook nauwelijks inspanning. Als u wilt weten hoe het werkt, lees vooral verder.
 

Hoe werkt het Sofiben ritssysteem?

Het Sofiben ritssysteem bestaat uit een overtrek dat aan drie zijden een rits heeft. Het werkt als volgt: u ritst het overtrek in één keer over de zijden open, u slaat de bovenkant terug op het hoofdeinde, u legt uw dekbed erin, u slaat de bovenkant weer terug en u ritst het dekbedovertrek weer dicht. Klaar! Het komt weleens voor dat een dekbed uit zijn fatsoen is na een nacht slapen … het dekbed zit opgevouwen in de dekbedovertrek. Ook dit is geen probleem met het Sofiben ritssysteem. Steek uw handen in de open splitten en trek uw dekbed eenvoudig op zijn plaats in de punten.
 

Overtrekken in alle stoffen, kleuren en designs

Sofiben exclusive is een op en top Nederlands merk en de overtrekken vinden gretig aftrek in zowel Nederland, Europa en de rest van de wereld. De methode valt over de hele wereld in de smaak! De overtrekken zijn vervaardigd van de meest prachtige stoffen. Deze hebben ze een zeer goede kwaliteit en zijn ze voorzien van mooie en unieke designs. U kunt uw keuze gemaakt worden uit een ruim en modern assortiment stoffen, kleuren en motieven.
 

Hoogwaardige materialen 

Soepelheid, comfort en uitstekende regulatie van transpiratievocht … dit zijn slechts enkele van de vele positieve eigenschappen en kenmerken van de stoffen van Sofiben exclusive. Alle dekbedovertrekken zijn uitermate geschikt voor gebruik van wollen dekbedden of dekens. En wilt u een dekbedovertrekset op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Zo ervaart u jarenlang plezier van uw Sofiben-dekbedovertrek.
 

Sofiben exclusive dekbedovertrekken bij Kwakernaat Bedden

Wilt u graag een dekbedovertrek die lang mee gaat en ook nog eens gemakkelijk in het gebruik is? Maak kennis met de dekbedovertrekken van Sofiben exclusive, voorzien van handige ritssluiting rondom! In verschillende kleuren verkrijgbaar en eventueel op maat gemaakt. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar via geselecteerde dealers, en Kwakernaat Bedden is één van hen! Breng een bezoek aan onze winkel en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden.