Nu 25% voordeel op een M Line Cool Motion matras

 

Nu 25% korting op alle Cool Motion matrassen!
 

Het is zover. De sportzomer is begonnen. M Line ondersteund al onze sporters en geeft onder andere rugdekking op het EK aan het Nederlands elftal. Tijdens de Tour de France slapen de renners van Team Visma | Lease a Bike ook op hun eigen M line matrassen. De atleten van TeamNL die aanwezig zullen zijn bij de Olympische Spelen slapen allemaal op een topper van M line. Zo voorzien wij deze zomer dus alle topsporters van een goede nachtrust. Wil je ook slapen als een topsporter dan profiteerd je nu mee van de sportzomeractie.

Korting op geselecteerde matrassen en kussens

Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M Line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens. Wil je een matras van M Line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste actie. Tot en met zondag 18 augustus 2024 ontvang je 25% korting op de M Line Cool Motion matras, welke is uitgeroepen tot beste matras van Nederland door de consumentenbond. Een goede nachtrust is nog nooit zo binnen handbereik geweest!

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je gebruikmaken van de actie van M Line? Breng een bezoek aan onze winkel in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen je graag met een goed advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte M Line matras.