Tips voor het aanpassen van je slaapkamer op het voorjaar

Het voorjaar staat voor de deur. Kijk jij ook zo uit naar de warmere dagen? Laat de lentekriebels je inspireren om je slaapkamer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Laat je adviseren door Kwakernaat Beddenspecialist!

Er is een nieuw seizoen aangebroken: de lente!  Dat betekent dat dit het perfecte moment is om je slaapkamer aan te passen op het voorjaar door bijvoorbeeld het winterbedtextiel te vervangen met koeler bedtextiel. Kwakernaat Beddenspecialist geeft je tips!

Tip 1: Verkoelend bedtextiel

Het vervangen van je bedtextiel is een van de belangrijkste aanpassingen die je kunt doen om het in bed koeler te maken. Je frist je slaapkamer op door je winterdekbed te vervangen voor een voorjaars of zomerdekbed van linnen, katoen of zijde. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met laagjes te werken door een laken met zomerdeken, plaid of sprei te combineren. Maar wist je ook dat een molton of hoeslaken invloed kan hebben op de temperatuur in bed? Bepaalde soorten zijn koeler omdat het type stof goed kan ventileren. Denk bijvoorbeeld aan moltons van katoen met outlast en hoeslakens van katoen, dat is een ademende stof die veel vocht kan opnemen. De outlast onderlaag van de molton verminderd oververhitting en transpiratie.

Tip 2: Antiallergisch bedtextiel

Heb jij in het voorjaar last van hooikoorts? Dat is heel vervelend, zeker als je nachtrust hierdoor belemmerd wordt. Gelukkig is er een oplossing die de nachtrust kan verbeteren, namelijk allergievrije slopen en hoeslakens. De slaapartikelen van het merk B-Sensible zijn gemaakt van het natuurvezel Tencel: dit natuurlijke product is waterdicht, ademend en van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor krijg je aanzienlijk minder last van jouw hooikoortsklachten. Dit textiel helpt ook tegen ander allergieën zoals huisstofmijt.

Tip 3: Kies voor voorjaarskleuren

Een nieuw seizoen betekent dat het tijd is voor een kleine metamorfose in de slaapkamer. Om het voorjaar in huis te halen heb je niet veel nodig, kleine aanpassingen zoals het vervangen van het bedtextiel is al genoeg. Ga voor een frisse, zomerse uitstraling door donker bedtextiel te vervangen voor vrolijke kleurtjes en printjes. Kies jij voor de kleur roze of ga jij voor een leuk bloemenprintje? Kwakernaat Beddenspecialist biedt alles voor het voorjaar.

Maak een afspraak voor bedtextiel voor het voorjaar

Ben je van plan om je slaapkamer aan te passen op het voorjaar? Neem contact met ons op en bezoek onze showroom in Roosendaal! In de showroom laten wij je kennismaken met ons ruime assortiment met bedtextiel voor het voorjaar.