Auping boxspring

Begin de dag fris en uitgerust met een Auping boxspring. Dit Nederlandse merk weet als geen ander waar een boxspring aan moet voldoen. En dat merk je! De Auping boxsprings zorgen door de ventilatie en optimale ondersteuning van je lichaam dat uw nachtrust aanzienlijk verbetert. Een kwaliteitsgarantie waar je op kunt vertrouwen.

Welke Auping boxspring past bij u?

In de boxspring collectie van Auping vindt je modellen zoals de Dublin, Boxton, AVS en de Criade. Stuk voor stuk modellen met hun eigen kenmerken, maar altijd met de vertrouwde Auping kwaliteit.

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal kun je de Auping boxspring collectie zelf uittesten en adviseren we je graag in de zoektocht naar de perfecte boxspring. Zo kun ook je binnenkort genieten van Auping nights, Better days.

Bekijk onderstaand onze collectie Auping boxsprings of kom langs in onze beddenzaak in Roosendaal. Het Kwakernaat team staat voor je klaar!

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.