Auping

bedden en boxsprings

Een echt Hollands designmerk van prachtige kwaliteit. Auping is een merk om trots op te zijn, of het nu gaat om matrassen, een ledikant of boxspring alles wordt duurzaam ontwikkeld, geproduceerd en geleverd om er zo jarenlang plezier van te hebben.

Auping is een ijzersterk merk dat al 130 jaar bezig is met het ontdekken van de de beste manieren om uit te rusten. En zoveel jaren ervaring vóel je. Dit bedrijf blijft zichzelf vernieuwen om een zo goed mogelijk slaapcomfort te ontwikkelen. Daarbij houden zij ook rekening met de manier waarop zij blijven innoveren. Auping is een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar zijn we met z'n allen best een beetje trots op. Dus wil jij een Auping bed kopen? Dan ben je bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal aan het juiste adres.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.