Auping

bedden en boxsprings

Een echt Hollands designmerk van prachtige kwaliteit. Auping is een merk om trots op te zijn, of het nu gaat om matrassen, een ledikant of boxspring alles wordt duurzaam ontwikkeld, geproduceerd en geleverd om er zo jarenlang plezier van te hebben.

Auping is een ijzersterk merk dat al 130 jaar bezig is met het ontdekken van de de beste manieren om uit te rusten. En zoveel jaren ervaring vóel je. Dit bedrijf blijft zichzelf vernieuwen om een zo goed mogelijk slaapcomfort te ontwikkelen. Daarbij houden zij ook rekening met de manier waarop zij blijven innoveren. Auping is een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar zijn we met z'n allen best een beetje trots op. Dus wil jij een Auping bed kopen? Dan ben je bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal aan het juiste adres.

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.