Auping

bedden en boxsprings

Een echt Hollands designmerk van prachtige kwaliteit. Auping is een merk om trots op te zijn, of het nu gaat om matrassen, een ledikant of boxspring alles wordt duurzaam ontwikkeld, geproduceerd en geleverd om er zo jarenlang plezier van te hebben.

Auping is een ijzersterk merk dat al 130 jaar bezig is met het ontdekken van de de beste manieren om uit te rusten. En zoveel jaren ervaring vóel je. Dit bedrijf blijft zichzelf vernieuwen om een zo goed mogelijk slaapcomfort te ontwikkelen. Daarbij houden zij ook rekening met de manier waarop zij blijven innoveren. Auping is een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar zijn we met z'n allen best een beetje trots op. Dus wil jij een Auping bed kopen? Dan ben je bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal aan het juiste adres.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.