Auping bedden, boxsprings & matrassen

Auping is al decennialang een van de absolute topmerken binnen de slaapkamer. Met een uitgebreide lijn aan (award winnende) bedden & boxsprings en matrassen is dit merk toonaangevend binnen de branche. Met een Auping product bent u dan ook verzekerd van een hoogstaande kwaliteit en een heerlijk slaapcomfort.

Uw Auping beddenspecialist in Roosendaal

Met een Auping bed wordt slapen iets om naar uit te kijken. De verschillende bedden in de collectie hebben elk een eigen karakter, maar staan garant voor luxe comfort, innovatieve technologieën en kwaliteit & vakmanschap. Niet voor niets luidt de slogan van het bedrijf 'Auping nights, better days'.

In de Auping collectie bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal heeft u onder andere de keuze uit verschillende bedden & boxsprings van dit merk. Wat dacht u bijvoorbeeld van de tijdloze Auronde, de duurzame Essential of de stijlvolle Match? Of gaat u toch voor een eigen creatie met de Criade, de perfecte basis van de Original serie of voor de weldadige AVS boxspring? Elk met de bekende Auping kwaliteit en uit te proberen in onze showroom.

Wegdromen op uw Auping matras

De matrassen van Auping bouwen voort op 125 jaar oer-Hollandse kwaliteit. De grote populariteit van deze matrassen komt dan ook niet uit het niets. Auping streeft echter naar optimale kwaliteit en voert dan ook regelmatig vernieuwingen uit om de unieke Auping-kwaliteit up-to-date te houden.
Met een Auping matras kiest u voor kwaliteit, optimale ondersteuning van uw lichaam en jarenlang slaapcomfort.

Kom langs in de showroom van Kwakernaat Bedden in Roosendaal en ervaar de Auping bedden & matrassen collectie.