Auping matras

Een goede nachtrust begint bij de basis: het matras. Belangrijk dus dat je een matras kiest dat bij je past en dat je lichaam de ondersteuning biedt die het nodig heeft om uit te rusten. Met een matras uit de Auping collectie kies je voor deze kwaliteit en geniet je van maximaal comfort. Met ruim 125 jaar ervaring maakt dit Nederlandse merk matrassen die het verschil maken. Zo wordt je met een Auping matras beter uitgerust wakker en bent je klaar voor de dag. Auping nights, Better days!

Welk Auping matras past bij u?

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal adviseren we je graag in uw keuze voor het perfecte matras. Hierbij kijken we naar zaken zoals lichaamsbouw, allergieën, slaaphouding en natuurlijk persoonlijke voorkeuren. Alles om te zorgen dat je binnenkort geniet van een matras dat écht bij jou past.

Bekijk onze collectie Auping matrassen of kom langs in onze beddenzaak in Roosendaal. Het Kwakernaat team staat voor je klaar!

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Kom langs

Bezoek
onze showroom

Onze winkel is 1e en 2e pinksterdag gesloten.

Vanwege de huidige situatie kun je buiten onze openingstijden, in de avond van 17.00-20.00 uur, naar wens een afspraak maken, zodat wij je vrijblijvend, persoonlijk kunnen adviseren. Uiteraard houden wij ons strikt aan de hygiëne maatregelen volgens het RIVM.

Je kan een afspraak maken door het  contactformulier in te vullen.

Ook in deze tijd helpen wij u graag aan een gezonde nachtrust.

Vakantiesluiting van 16 t/m 20 augustus.