Auping

Matras Auping Elysium eenpersoons

Vanaf  1.395,00

Volledig circulair en zacht

 • Matras Auping Elysium Eenpersoons | 70 x 190 cm

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   1.395,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Auping Elysium is een 100% circulair matras, dat soepel aanvoelt. Het matras ventileerd buitengewoon goed, doordat de onderdelen zijn aan elkaar gehecht met de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt. Daarnaast is er polyester verwerkt in het matras, zodat het matras niet broeierig aanvoelt en omptimaal kan ventileren. Door de Harmony-pocs® comfortlaag voelt het matras zacht aan. Deze laag is opgebouwd uit honderden miniveertjes die individueel verpakt zijn in kleine textielzakjes. De veertjes zorgen voor een goede drukverdeling en omarmen al het ware je lichaam.

Auping werkt met verschillende 4 verschillende body types  (X, Y, A en I) en 3 hardheden (soft, medium en firm). Er is dus altijd een matras dat perfect bij jouw lichaam past.

Bodytype X: (zie afbeelding hierboven) Zijn je schouders en heupen breder dan je taille? Dan heb je een matras nodig met de ondersteuning voor bodytype X. Zowel de schouder- als de heupzone in dit type matras zijn wat zachter. Hierdoor kunnen je schouders en heupen ’s nachts lekker wegzakken in het matras. De taillezone, die zich tussen de heup- en schouderzone bevindt, is iets steviger waardoor je middel goed wordt ondersteund.

Bodytype A: (zie afbeelding hierboven)Zijn je heupen duidelijk breder dan je taille, maar zijn je schouders niet veel breder? Dan heb jij bodytype A. Bij dit bodytype hoort een matras waarbij de heupzone iets dieper in het matras ligt dan je schouders. Op deze manier kunnen je heupen lekker wegzakken in het matras, zodat je geen druk ervaart tijdens je slaap en je makkelijk van houding verandert tijdens het dromen.

Bodytype Y: (zie afbeelding hierboven) Zijn jouw schouders breder ten opzichte van je taille en zijn je heupen vrijwel even breed als je taille? Dan slaap je heerlijk op een matras voor bodytype Y, waarbij de schouderzone iets dieper in het matras ligt dan je heupen. Op deze manier kunnen je schouders lekker wegzakken in het matras, zodat je rug in een natuurlijke houding blijft liggen.

Bodytype I: (zie afbeelding hierboven) Zijn je heupen, taille en schouders ongeveer even breed? Of zijn je schouders íetsje breder ten opzichte van je heupen en taille? Dan heb jij bodytype I. Het matras dat hierbij past, heeft een gelijkmatige verdeling van de zones. Dit betekent dat de heup-, taille- en schouderzone ongeveer dezelfde stevigheid hebben, zodat je lichaam in een mooie natuurlijke en comfortabele rusthouding komt.

 • Volledig circulair
 • 3 comfortzones
 • Luchtdoorlatend 
 • Voelt zacht aan

Voor dit matras geld een 5 jaar garantie en een omruil garantie van 90 dagen.

Levering binnen 7 werkdagen.
*Afhankelijk van de destbetreffende leverancier.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024