Tempur

matrassen, kussens, bedbodems, boxsprings & ledikanten

Voel je gewichtloos, de matrassen en bedden van Tempur geven het gevoel dat je zweeft.

Kies voor één van de drie gevoelens van Tempur, of het nu gaat om het ondersteunende en stabiele gevoel van Original, het zachte gevoel van Cloud of het veerkrachtige Sensation gevoel, er is altijd een Tempur die bij je gevoel past. Alles is van een uitzonderlijke kwaliteit, je krijgt daarom maar liefst 10 jaar volledige garantie.

Wil je net als alle anderen mensen van over de hele wereld zweven op de techniek van NASA, kom dan naar onze winkel om te ervaren welke Tempur het beste bij jou past.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.