Tempur

Tempur Arc Bed

Vanaf  2.055,00

Een bed met een modulair ontwerp.

 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Het Tempur Arc bed is prachtig vervaardigd meubilair voor uw slaapkamer, gemaakt in samenwerking met het bekende ontwerpbureau Studio Stockholm. Met zijn modulaire ontwerp helpt Tempur Arc u bij het creëren van het perfecte bed voor u en uw slaapkamer. Het bed is zelf samen te stellen met keuze uit een elektrische bodem, vlakke bodem, verschillende hoofdborden, kleuren en potensets.

+ Modulair ontwerp

+ Inclusief bodems

+ Zelf samen te stellen

+ Tijdloos design

Op het Tempur Arc bed zit er 10 jaar garantie op de Bedbodems (buitenframes) en Hoofdeinden, 5 jaar op de Bedbodems (statische lattenbodem, statische schijf, verstelbare lattenbodem, verstelbare schijf, opbergbodem) en 3 jaar op de Elektrische onderdelen van verstelbare bedden: motor, afstandsbediening. De garantie zit op  dan op de materiële defecten door gebrekkig vakmanschap of materiaal. De levertijd zit tussen de 2 en 6 weken.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024