Een levensloopbestendig bed voor nu en de toekomst

Een goede nachtrust is voor iedereen van groot belang. Een comfortabel bed met de juiste ondersteuning is de basis om uitgerust wakker te worden. Maar in elke levensfase is de behoefte anders. Investeer daarom in een hoog-laagbed die geschikt is voor nu en de toekomst!

Wil jij graag in bed lezen, tv kijken of een spelletje op de tablet doen zonder daar nek-, rug- of andere fysieke klachten van te krijgen? Of ben je op zoek naar een bed waar je makkelijk in en uit kunt stappen en waar op een prettige manier zorg kan worden verleend? Ontdek de mogelijkheden van een hoog-laagbed! Gemakkelijk aanpasbaar naar de behoefte van jouw levensfase. 

Een levensloopbestendig bed biedt comfort en gemak

Een hoog-laagbed is een type elektrisch verstelbaar bed dat is ontworpen om jou te helpen bij het dagelijks leven. Van jong volwassenen tot senioren: een hoog-laagbed is voor iedereen geschikt. Het bed is namelijk gemaakt om te voldoen aan jouw veranderende behoefte gedurende de levensloop, en kan worden aangepast aan verschillende posities voor comfort en gemak.

De voordelen van hoog-laagbedden

  1. Comfort: hoog-laagbedden kunnen in verschillende posities worden ingesteld, zodat je comfortabel kunt liggen en slapen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je last hebt van rugpijn of moeilijk in slaap kunt komen.

  2. Gemak: met een afstandsbediening kan je het bed eenvoudig bedienen. Daarvoor hoef je niet het bed uit!

  3. Vrijheid: een levensloopbestendig bed geeft je meer vrijheid. Zo maken de unieke verstelmogelijkheden het mogelijk om langer in je eigen huis te blijven wonen. Mede omdat een zorgverlener op de juiste werkhoogte zorg kan verlenen.  
     
  4. Gezondheid: hoog-laagbedden kunnen helpen om de bloedcirculatie te bevorderen en de spanning op de rug te verminderen, wat kan helpen om pijn te verminderen en herstel van spieren te bevorderen.
     
  5. Veilig: ben je moeilijk ter been of heb je een beperkte mobiliteit? Hoog-laagbedden kunnen worden aangepast aan verschillende hoogtes, zodat je gemakkelijk in en uit het bed kunt stappen. En zo het risico op vallen vermindert.

Levensloopbestendige bedden van Kwakernaat Bedden

Wil je meer weten over een levensloopbestendig bed of wil je er direct een hoog-laagbed aanschaffen? Neem gerust contact op met de slaapkameradviseurs van Kwakernaat Bedden óf breng een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. In de showroom laten wij je kennismaken met de beschikbare bedden. Tot ziens!