Matrassen op maat

Je voelt het meteen als je niet goed hebt gelegen: stramme spieren, pijnlijke gewrichten en beurse plekken. Het enige wat helpt tegen pijn als je ’s ochtends opstaat, is goede ondersteuning ’s nachts. Bij Kwakernaat bedden in Roosendaal hebben wij dé oplossing: een matras op maat! Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wist je dat we ruim een derde van ons leven in bed doorbrengen? Niet zo gek dus dat je met een slecht matras veel schade aan kunt richten. En omdat elk lichaam weer een andere bouw heeft, heeft ieder lichaam zijn eigen ondersteuning nodig. Bij Kwakernaat Bedden kijken wij met een speciale ligsimulator naar hoe jij ligt, waar eventuele pijnpunten zitten en wat de beste matras voor jou zou zijn. Ook zaken als jouw favoriete lighouding en andere persoonlijke voorkeuren nemen wij mee in ons advies.

Matras op maat van Vitario

Omdat geen twee lichamen hetzelfde zijn, heeft matrassenfabrikant Vitario samen met het medisch centrum Salzburg een reeks matrassen ontwikkeld die volledig aan te passen is. In de matrassen zitten 24 steunelementen die op een andere positie kunnen worden gelegd en steviger óf juist minder stevig worden gemaakt. Het resultaat? Een matras dat 100% op maat is! Hoe het matras precies moet worden samengesteld, bepalen we met de ligsimulator. En mochten je lichaamseigenschappen door een zwangerschap, je gewicht of je spieren veranderen, dan kan het matras gewoon aangepast worden!

Proefliggen 2.0

Met onze ligsimulator zien wij in korte tijd wat jouw lichaam aan ondersteuning nodig heeft en hoe je matras eruit moet zien. Als je op dit speciale matras ligt, word je volledig opgemeten. Er wordt gekeken naar je lighouding en je lichaam wordt met behulp van een ligdrukmeting ergonomisch opgemeten. De uitkomst van deze meting zorgt voor het matras dat voor jou perfect is, met steunelementen op plaatsen waar jij dat nodig hebt.

Deskundig advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar de matrassen op maat van Vitario of wil je je ook een matras op maat laten aanmeten? Kom dan langs bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal. Onze adviseurs voorzien je graag van een goed slaapadvies, waarbij we sowieso een lichaamsmeting met onze ligsimulator doen.