Verwen jezelf met een matras op maat

Wil je heerlijk slapen, zodat je iedere ochtend fit en vrolijk wakker wordt? Kies voor een matras dat volledig is afgestemd op jouw slaaphouding, lichaam, slaapwensen én slaapbehoeften! Bij Kwakernaat Beddenspecialist werken we met de maatwerkmatrassen van Vitario. Lees er hier meer over! 

Lig je al maanden niet lekker op bed en word je ’s nachts om de haverklap wakker? Lig je te woelen en sta je ’s ochtends op met rugpijn, stramme spieren of pijnlijke plekken? Kijk dan eens kritisch naar je matras! Wanneer je matras versleten of niet goed is, dan kan je hier veel hinder van ondervinden. Verwen jezelf met een matras op maat. Een matras dat is afgestemd op jouw slaaphouding, lichaam, slaapwensen én slaapbehoeften. Echt, het is een verschil van dag en nacht! 
 

Zoektocht naar jouw matras op maat

Wil je weten welk matras voor jou geschikt is? Kom eens langs bij Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal. Dick, Linda en de andere slaapadviseurs ontvangen je graag. Al meer dan 22 jaar geven wij persoonlijk en deskundig slaapadvies. Wij denken met je mee en gaan op zoek naar het bed dat past bij jou. Nog specifieker: een bed dat past bij jouw lichaam en jouw slaaphouding. 
 

Neem plaats op de ligsimulator

Breng je een bezoek aan onze showroom, dan word je ontvangen met een kop koffie en een lekker chocolaatje. Daarna leiden we jou rond langs onze slaapproducten en laten we je kennismaken met onze prachtige slaapmerken. Vervolgens laten we jou plaatsnemen op onze ligsimulator. De ligsimulator is een innovatief meetsysteem. Ga op je rug én op je zij liggen (afgewisseld), en de ligsimulator maakt een drukprofiel van jouw lichaam. Het maakt direct inzichtelijk hoe jouw lichaam eruit ziet en op welke plekken jij extra ondersteuning van een matras nodig hebt. Vervolgens kunnen wij een persoonlijk matras voor jou samenstellen, een matras op maat. Dit matras is van het Oostenrijkse matrassenmerk Vitario. 
 

Ondersteuning matras eenvoudig aan te passen

Vitario heeft in samenwerking met het Medisch Centrum Salzburg een reeks matrassen ontwikkeld die volledig aan te passen is. De matrassen beschikken over 24 stempels met ieder een eigen stevigheid, zoals soepel, medium en stevig. Op de plekken waar jouw lichaam extra ondersteuning nodig heeft, worden stevige stempels geplaatst. Op andere plekken worden juist soepele stempels geplaatst. Zo krijgt jouw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft! De stempels zijn gemaakt van high tech foam. Bovendien kunnen de matrassen van Vitario zélfs worden voorzien van drie verschillende bovenlagen, ook verkrijgbaar in soepel, medium en stevig. 
 

Maak een afspraak voor een matras op maat

Prettig aan de matrassen van Vitario is dat ze altijd aangepast kunnen worden in stevigheid. Veranderen je lichaamseigenschappen omdat je zwanger bent, zwaarder bent geworden of je lichamelijke klachten hebt gekregen? Dan kunnen de stempels eenvoudig vervangen worden. Wil je de matras op maat ervaren? Maak een afspraak voor een gratis slaapmeting in de winkel. Mocht je niet naar de winkel kunnen komen dan komen wij bij jou thuis langs. Graag tot ziens!