Auping

Auping Original boxspring

Vanaf  1.990,00

Dit bed is volledig zelf samen te stellen en zowel in vlak en verstelbaar te verkrijgen. Heeft u interesse in dit bed? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze winkel.

 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Auping Original boxspring is zoals een boxspring bedoeld is met zijn hoogwaardige afwerking en veel aandacht voor detail. Het is een echte eyecatcher in je slaapkamer. De Auping Original boxspring staat voor zijn unieke originaliteit: uniek door vele mogelijkheden, tijdloos en aandacht voor detail en afwerkingen.

 

Op een tweepersoons krijgt u € 500 extra winkelvoordeel en op een eenpersoons € 250 extra voordeel bij aankop in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

+ Zelf samen te stellen.

+ Tijdsloos model.

De levertijd zit tussen de 4 en 6 weken. De garantie bedraagd 5 jaar en op het frame 35 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024