Monique Nijssen

Zeer tevreden met geboden service

Never change a winning team. Dit gezegde ging voor Monique Nijssen en haar vriend in hun zoektocht naar een nieuw bed ook op. In combinatie met een nieuwe inbouwkast is hun slaapkamer weer helemaal compleet. Monique vertelt hier meer over hun zoektocht.

Hoe mooi je je huis ook inricht, op een gegeven moment wil je iets veranderen. “Wij waren gewoon toe aan iets nieuws”, bekent ook Monique Nijssen. “Onze matrassen waren versleten en we waren uitgekeken op het geheel, dus zijn we eigenlijk op zoek gegaan naar een nieuwe slaapkamer.” Uiteindelijk betekende dit een bed plus een kast voor het stel.

Geen onbekende bij Kwakernaat

De keuze voor Kwakernaat Bedden was in hun zoektocht snel gemaakt. “Een aantal jaar terug hadden we al nieuwe bedbodems gekocht bij Kwakernaat Bedden. We waren heel tevreden over de manier waarop we toen zijn geholpen. We zijn deze keer ook op woonboulevard Poortvliet gaan kijken, maar daar was het zo massaal en we kregen er zo weinig persoonlijke aandacht dat we er snel zijn weggegaan.”

Liefde op het eerste gezicht

Eenmaal in Roosendaal was de keuze eigenlijk zo gemaakt. Monique: “We hebben veel ledikanten gezien, maar ik wist dat ik voor een boxspring wilde gaan. Mijn vriend was nog niet helemaal overtuigd doordat veel boxsprings massief overkomen. Uit eerdere ervaring wisten we dat de M-Line boxsprings en matrassen erg lekker liggen, en ze ogen vrij open aan de onderkant. Na het proefliggen en onze eerdere kennis van het merk, hebben we er nu ook voor gekozen. De Raffito inbouwkast zagen we bij binnenkomst al: we waren eigenlijk meteen verkocht!”

Aandacht en deskundigheid

Natuurlijk werd de keuze voor het bed en de kast nog makkelijker gemaakt door de medewerkers van Kwakernaat Bedden. “We zijn erg goed geholpen met persoonlijk advies. Ze hebben veel kennis in huis, maar ook goede producten. Ook de montage van beide producten ging helemaal perfect.” Een aanrader dus? “Zeker! Wij zijn zeer tevreden klanten en wij bevelen Kwakernaat zeker aan!”

Ben je benieuwd of Kwakernaat Bedden jou ook van het beste advies kan voorzien? Kom dan zeker een keer langs!

Onze klanten
vertellen

10.0


Aardige mensen, behulpzaam, kennis van zaken!!
Ingrid - 16/11/2019
  • Totale beoordeling 10/10
  • Persoonlijk advies / deskundigheid 0/10
  • Service en garantie 0/10
  • Inrichting showroom 0/10
  • Bezorging en montage 0/10
  • Bereikbaarheid en parkeergelegenheid 0/10

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.