10
Ilja Bal

"Wij zijn fantastisch geholpen bij Kwakernaat Bedden"

Ilja Bal uit Bergen op Zoom heeft onlangs een nieuwe slaapcombinatie gekocht. Zij en haar man hebben tal van beddenspeciaalzaken in de omgeving afgestruind, maar bij Kwakernaat Bedden vonden ze het bed van hun dromen! In een interview vertelt Ilja er meer over. 

Ilja: “Onze matrassen waren aan vervanging toe, dus gingen we op zoek naar een nieuwe slaapcombinatie. Het aanschaffen van een nieuw bed is een flinke investering, dus we dachten niet lichtzinnig over de aankoop. In de wijde omgeving hebben we verschillende beddenspeciaalzaken bezocht, maar we vonden nergens wat we zochten. Of het aanbod was niet naar onze wens, of we werden op een opdringerige en onpersoonlijke manier geholpen. Uiteindelijk zijn we bij Kwakernaat Bedden terechtgekomen en hier hadden we gelijk een goed gevoel over.

Goed bed bij nekklachten

De winkel in Roosendaal is niet groot, maar je vindt er een zeer ruim assortiment met prachtige slaapartikelen. Het assortiment is allesbehalve standaard. Naast bekende A-merken zie je bij Kwakernaat Bedden ook tal van andere merken in een hoger segment, zoals Van Cadsand Beds. We zochten niet per se een bed van een bekend merk of met een hip design: we wilden met name een slaapcombinatie met een goed en degelijk ligcomfort. Mijn man heeft nekklachten en heeft hier veel last van. Soms wordt hij per nacht wel zes keer wakker, dus het is belangrijk dat we een goed matras hebben waar hij lekker op ligt.

Deskundig en persoonlijk advies

We zijn twee keer langs geweest bij Kwakernaat Bedden en hebben veel proefgelegen op de uitgestalde voorbeeldbedden en -matrassen. We werden heel vriendelijk geholpen door eigenaar Dick Kwakernaat. Hij vertelde vol passie en enthousiasme over de slaapartikelen en de eigenschappen van de verschillende artikelen. Hij luisterende naar onze wensen en had vooral veel oog voor een deskundig en persoonlijk advies, toegespitst op onze lighoudingen en lichamelijke klachten. Dick was totaal niet opdringerig en had veel geduld. Een adviseur die zijn vak verstaat!

Matrassen 5si van Van Cadsand Beds

Uiteindelijk hebben we gekozen voor de matrassen 5si van Van Cadsand Beds. Deze matrassen zijn opgebouwd uit verschillende lagen met aparte drukverlagende eigenschappen. Toen we op de matrassen gingen liggen, voelde het direct heel natuurlijk en prettig aan. Mijn man en ik hebben dezelfde matrassen, alleen de toplaag die in de tijk zit verwerkt, verschilt. Ik heb een stevige toplaag en die van mijn man is zacht. Op de matras geldt een 100 dagen-liggarantie, maar na slechts één week merken we al heel duidelijk verschil met ons vorige bed. De matrassen slapen heerlijk en je voelt je gewichtloos! En helemaal prettig: mijn man wordt ’s nachts niet meer wakker, dus dat is een heel goed teken!

Gestoffeerde ledikant van Boxspring Design

Bij de matrassen van Van Cadsand Beds hebben we een ledikant van Boxspring Design gekozen. Dit is een luxe, gestoffeerde ledikant in de kleur antraciet. Het ledikant beschikt over een hoofdbord en voetbord en is voorzien van een stevige stof met een strak design. Daarnaast heeft mijn man een hoofdkussen van Van Cadsand Beds aangeschaft. Dit kussen kan op twee manieren op bed geplaatst worden, zodat je wat hoger of wat lager ligt – net waar je behoefte aan hebt.

Nette montage van de slaapcombinatie

De slaapcombinatie hebben we in de winkel besteld en zes weken later werd hij geleverd. Er werd telefonisch een afspraak gemaakt over een leverdatum. Een dag van tevoren kregen we nog een belletje en werd het exacte tijdstip doorgegeven. Hartstikke fijn! Op het afgesproken tijdstip stonden Dick en een monteur voor de deur om het bed te monteren. Dit gebeurde heel netjes en alles werd naderhand opgeruimd. Het was zelfs mogelijk om de oude matrassen af te laten voeren. Echt een perfecte service! Na afloop kregen we uitleg hoe we de stof van het ledikant kunnen onderhouden en schoonmaken. Ik ben hartstikke tevreden over Kwakernaat Bedden, want we zijn fantastisch geholpen. In omgeving Bergen op Zoom raden we Kwakernaat Bedden dan ook aan iedereen aan!”

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal maken we gebruik van een geavanceerde lig-simulator, ontworpen door het Medisch Centrum Salzburg. Deze simulator is ontwikkeld met nauwkeurige druksensoren, aanstuurbare luchtkamers en slimme configuratie-algoritmes. Hiermee wordt je lichaamsprofiel en de druk die tijdens het liggen wordt uitgeoefend, tot in detail gemeten. Met deze unieke meetresultaten kunnen we je matras direct en precies afstemmen op jouw lichaam, waardoor je kunt genieten van optimaal comfort en ondersteuning.