Auping bedden

Wil je genieten van een heerlijke nachtrust? Met de bedden, boxsprings en matrassen van het Nederlandse merk Auping lukt dat zeker! Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden in Roosendaal vindt je een verscheidenheid aan bedden, boxsprings en matrassen van dit topmerk met internationale allure. En dat niet alleen: bij ons kun je ook terecht voor een persoonlijke service en een niet te evenaren slaapadvies op niveau!

Auping bedden, boxsprings en matrassen

Het Nederlandse familiebedrijf Auping produceert al meer dan 125 jaar bedden, boxsprings en matrassen. Het merk heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot expert op het gebied van slapen. Niet alleen in Nederland: ook in het buitenland. Zo worden de producten van Auping verkocht in bijna dertig landen wereldwijd. Naast bedden, boxsprings en matrassen produceert het bedrijf ook spiralen, kussens, dekbedden, slaapkamertextiel en meer. Deze producten zijn allen gemaakt met vakmanschap en daarnaast beschikken ze allen over een hoog comfortgehalte!

Beddenspeciaalzaak Brabant

In de Brabantse plaats Roosendaal vind je Kwakernaat Bedden. Net als Auping zijn we een familiebedrijf met een passie voor bedden. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in alles wat met bedden en slapen te maken heeft. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel. Naast Auping zijn deze slaapartikelen van o.a. topmerken als Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kamp je met pijnklachten, bijvoorbeeld nekpijn of rugpijn? Hier kun je dagelijks veel hinder van ondervinden, bijvoorbeeld tijdens het zitten, bukken, rekken of liggen. Maar wist je dat u veel van deze klachten kunt verminderen of verhelpen met een matras op maat? Om jouw pijnklachten in beeld te brengen, werken we bij Kwakernaat Bedden met een handig scanapparaat. Deze brengt jouw wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen en hier vervolgens een matras op maat voor kunnen maken.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Dus, zoek je een slaapproduct van het gerenommeerde merk Auping? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Onze adviseurs voorzien je graag van een advies op maat en in onze showroom kun je zelfs enkele matrassen uitproberen. Op onze website kun je alvast een selectie van onze slaapcollectie vinden.

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.