Matras tegen rugklachten

Heeft u last van rugklachten? Hier kunt u in uw dagelijks leven veel hinder van ondervinden. Zo kunt u bijvoorbeeld moeite hebben met zitten, bukken, rekken of zelfs liggen. Rugklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kunt u de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed en degelijk matras. Een matras die specifiek op uw rugpijnklachten is afgestemd. Hiervoor bent u bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden aan het juiste adres!

Rugklachten en lage rugpijn

Rugpijn is een van de meest voorkomende soorten pijn. Zo heeft bijna 80% van de volwassenen wel eens te maken met een pijnlijke rug of lage rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of door een aandoening als hernia. Hierdoor kunt u acuut pijn krijgen, maar u kunt ook chronisch last houden van de pijnklachten. In veel gevallen gaat het om zogenaamde aspecifieke rugpijn: hierbij is er geen aanwijsbare oorzaak voor de rugpijn.

Het beste matras bij rugpijn en rugklachten

Wilt u uw pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Een goed matras kan hierbij wonderen verrichten. Zo helpt het matras niet alleen bij een goede nachtrust, waardoor erge pijnklachten iets afnemen: ook kan het matras u op die punten ondersteunen, waardoor u minder last heeft van rugpijn en lage rugpijn!

Deskundig matrasadvies op maat

Kwakernaat Bedden is dé slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, MLine en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten graag van een slaapadvies op maat. Een gezonde nachtrust is immers een essentieel onderdeel van het dagelijks leven! Heeft u rugklachten, dan kunnen wij met speciale meetapparatuur kijken op welke plekken u ondersteuning kunt gebruiken. Vervolgens adviseren wij u in een matras op maat en wij kunnen deze zelfs op maat maken. Wel zo prettig!

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Hierbij informeren onze adviseurs u graag en helpen u bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar u volledig tot rust komt en waarin uw pijnklachten verdwijnen of afnemen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom óf bekijk het aanbod bedden en matrassen op onze website!