Kwakernaat Bedden in Roosendaal

Matras tegen rugklachten

Heeft u last van rugklachten? Hier kunt u in uw dagelijks leven veel hinder van ondervinden. Zo kunt u bijvoorbeeld moeite hebben met zitten, bukken, rekken of zelfs liggen. Rugklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kunt u de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed en degelijk matras. Een matras die specifiek op uw rugpijnklachten is afgestemd. Hiervoor bent u bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden aan het juiste adres!

 

Rugklachten en lage rugpijn

Rugpijn is een van de meest voorkomende soorten pijn. Zo heeft bijna 80% van de volwassenen wel eens te maken met een pijnlijke rug of lage rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of door een aandoening als hernia. Hierdoor kunt u acuut pijn krijgen, maar u kunt ook chronisch last houden van de pijnklachten. In veel gevallen gaat het om zogenaamde aspecifieke rugpijn: hierbij is er geen aanwijsbare oorzaak voor de rugpijn.

Het beste matras bij rugpijn en rugklachten

Wilt u uw pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Een goed matras kan hierbij wonderen verrichten. Zo helpt het matras niet alleen bij een goede nachtrust, waardoor erge pijnklachten iets afnemen: ook kan het matras u op die punten ondersteunen, waardoor u minder last heeft van rugpijn en lage rugpijn!

Deskundig matrasadvies op maat

Kwakernaat Bedden is dé slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, MLine en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten graag van een slaapadvies op maat. Een gezonde nachtrust is immers een essentieel onderdeel van het dagelijks leven! Heeft u rugklachten, dan kunnen wij met speciale meetapparatuur kijken op welke plekken u ondersteuning kunt gebruiken. Vervolgens adviseren wij u in een matras op maat en wij kunnen deze zelfs op maat maken. Wel zo prettig!

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.