10
Carlo Pil

"Ik heb geen slapeloze nachten meer!"

De matrassen van Carlo Pil en zijn vrouw waren versleten en lagen door. In hun zoektocht naar nieuwe matrassen kwamen ze uiteindelijk uit bij Kwakernaat Bedden. Hier hebben ze een tweepersoonsmatras van TEMPUR aangeschaft. In een interview vertelt Carlo meer over de aankoop.

Carlo: “Al enkele jaren slapen we op een boxspring. Deze voldoet nog steeds aan onze wensen, maar de pocketveringmatrassen die op de boxspring lagen, waren niet goed meer. De matrassen waren doorgezakt en de veren waren niet meer veerkrachtig. Heel gek, want de matrassen hebben we nog niet zo lang geleden aangeschaft. Doordat de matrassen versleten waren, sliep ik heel slecht. Ik lag ’s nachts geregeld wakker en kon de slaap niet vatten. Het was hoog tijd voor nieuwe matassen.

Persoonlijk adviesgesprek met lichaamsmeting

In onze zoektocht naar een nieuw matras hebben we verschillende winkels in de omgeving bezocht. Hier werden we niet persoonlijk en klantvriendelijk geholpen. Ook hadden we het gevoel dat we niet op een eerlijke manier werden voorgelicht. Uiteindelijk zijn we binnengestapt bij Kwakernaat Bedden en hier voelde het gelijk vertrouwd. We liepen op ons gemak door de winkel en daarna konden we gelijk geholpen worden door Dick Kwakernaat. Hij nam de tijd voor ons en in een persoonlijk adviesgesprek stelde hij allerlei vragen en probeerde zo boven water te krijgen welke klachten mijn vrouw en ik hebben en aan wat voor matras wij behoefte hebben. Aan de hand van onze antwoorden liet Dick ons kennismaken met enkele passende matrassen.

Juiste ondersteuning met matras van TEMPUR

We hebben gekozen voor een tweepersoonsmatras van TEMPUR. Het matras ligt heel lekker en past zich eenvoudig aan onze lichamen aan. Op iedere plek geeft het matras de juiste ondersteuning. Mijn vrouw en ik hebben behoefte aan dezelfde hardheid in het matras. Tegelijk met het matras hebben we andere slaapartikelen aangeschaft, zoals een hoeslaken en molton van Bella Donna en twee hoofdkussens van TEMPUR. De kussens hebben een ergonomische vorm met een speciale uitsparing voor onze nek en schouders. In het begin moest ik wennen aan dit kussen, want voorheen sliep ik altijd op meerdere hoge kussens. Inmiddels ben ik helemaal gewend en slaapt het nieuwe hoofdkussen beter dan ooit.

Nieuw matras geleverd en oude matrassen meegenomen

De producten werden besteld en konden binnen zes tot acht weken worden geleverd. Uiteindelijk waren ze er al na vier weken! Er werd telefonisch contact met ons opgenomen en een afspraak gemaakt. Nog diezelfde dag hebben Dick en zijn collega het matras afgeleverd. Ze legden deze op de boxspring en ze namen de oude, versleten matrassen ook weer mee. Handig, want dit bespaart ons een ritje naar de vuilstort! Bovendien controleerde Dick gelijk ook even of onze boxspring nog goed is. Dit was het geval.

Nieuw matras slaapt perfect

Inmiddels slapen we alweer anderhalf maand op het nieuwe matras van TEMPUR. Het slaapt echt perfect. Beter kan niet! Ik heb geen slapeloze nachten meer en ik lig heerlijk. Ik zou Kwakernaat Bedden dan ook zeker aanbevelen bij anderen. Dick en zijn collega’s denken met je mee. Ze zijn deskundig en ze vragen door. Zo krijg je een bed dat past bij jouw slaapbehoeften. En helemaal prettig: de medewerkers zijn niet opdringerig, ze laten je in alle rust rondkijken in de winkel en ze nemen de tijd voor een persoonlijk advies.

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal maken we gebruik van een geavanceerde lig-simulator, ontworpen door het Medisch Centrum Salzburg. Deze simulator is ontwikkeld met nauwkeurige druksensoren, aanstuurbare luchtkamers en slimme configuratie-algoritmes. Hiermee wordt je lichaamsprofiel en de druk die tijdens het liggen wordt uitgeoefend, tot in detail gemeten. Met deze unieke meetresultaten kunnen we je matras direct en precies afstemmen op jouw lichaam, waardoor je kunt genieten van optimaal comfort en ondersteuning.