Erik Meulendijks van B&B Roosendaal

Bij Kwakernaat vonden we een goed bed voor onze B&B!

Erik en Bernadet Meulendijks zijn sinds afgelopen november de kersverse eigenaren van B&B Roosendaal. In hun bed & breakfast ontvangen ze gasten uit binnen- en buitenland. De gasten worden in de watten gelegd en slapen er op een fijne boxspring van Kwakernaat Beddenspecialist. Erik Meulendijks vertelt er meer over. 

Erik: “Vorig jaar zomer hebben we een woning gekocht aan het Stationsplein in Roosendaal. We waren op slag verliefd op het huis, want het is een monumentaal pand uit het jaar 1910. Het ligt vlakbij het station van Roosendaal en jarenlang waren er twee machinistenwoningen in het pand gehuisvest. Het pand heeft een karakteristieke architectuurstijl, want het is in precies dezelfde stijl uitgevoerd als het station.”

Volwaardig B&B-verblijf 

“Het is een erg groot pand voor ons tweeën, want onze kinderen zijn het huis al uit. Al gauw besloten we een gastenverblijf te maken, zodat we dat konden verhuren. Nadat we het huis kochten, hebben we een paar maanden lang verbouwd. Het dak is vernieuwd, de indeling is veranderd, het gastenverblijf is gereed gemaakt en de gehele inrichting is geüpdatet. Het was een heel project, maar het resultaat mag er zijn! Het gastenverblijf is een volwaardig verblijf geworden met slaapkamer, woonkamer, badkamer en toilet. Het heeft een eigen ingang, zodat mensen gemakkelijk naar binnen en buiten kunnen.”

Afspraak bij Kwakernaat Beddenspecialist 

“Voor de inrichting van de slaapkamer zijn we naar Kwakernaat Beddenspecialist gegaan. Hier hoorden we goede verhalen over, met name over de deskundige adviseurs. We wilden een goed bed voor de bed & breakfast, want mensen komen er voor hun ontspanning en nachtrust. Daarnaast wilden we ook gelijk een nieuw bed voor onszelf. We maakten een afspraak in de showroom en werden ontvangen door eigenaresse Linda. Ze vroeg ons naar onze wensen en ze liet ons kennismaken met de verschillende bedden en boxsprings. We kwamen al gauw uit op de jubileumboxspring – een boxspring van het eigen merk van Kwakernaat. De boxspring lag heerlijk, hij zag er heel mooi uit én de prijs was aantrekkelijk.

Twee elektrisch verstelbare jubileumboxsprings

Uiteindelijk hebben Erik en Bernadet twee jubileumboxsprings aangeschaft: eentje voor de bed & breakfast en eentje voor henzelf. “De boxsprings beschikken over twee losse matrassen die elektrisch verstelbaar zijn. In het hoofdbord zijn leeslampjes en een USB-lader verwerkt: handig voor het opladen van je smartphone! Onze eigen boxspring is 200 centimeter lang, maar de boxspring van de B&B is zelfs 210 centimeter lang! Komen er lange gasten, dan liggen zij ook lekker op het bed. Naast de boxsprings hebben we hoofdkussens en bedtextiel gekocht, zoals hoeslakens en kussenhoezen.”

Veel complimenten van B&B-gasten

“De boxsprings zijn na een paar weken geleverd door eigenaar Dick en zijn zoon. Ze hebben de bedden gemonteerd en op hun plek gezet. Vervolgens kregen we uitleg over de bediening van de elektrische verstelbare bodems. Hartstikke netjes. We hebben de boxsprings nu enkele maanden in gebruik en ze bevallen heel goed! Wij slapen erg fijn en vinden het vooral prettig dat we het hoofdeind kunnen verstellen. Zo kunnen we nog wat lezen of vanuit bed naar Netflix-documentaires kijken. Ook van de B&B-gasten krijgen we veel complimenten over het bed. Iedereen is heel enthousiast en één gast vertelde dat hij ‘in jaren niet zo goed had geslapen’. Een mooi compliment!”

Bekijk de website van B&B Roosendaal

Onze klanten
vertellen

10.0


Duidelijke uitleg. Snelle levering.
Henri - 16/11/2019
  • Totale beoordeling 10/10
  • Persoonlijk advies / deskundigheid 0/10
  • Service en garantie 0/10
  • Inrichting showroom 0/10
  • Bezorging en montage 0/10
  • Bereikbaarheid en parkeergelegenheid 0/10

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.