René van Oers

Bij Kwakernaat Bedden word je deskundig en fijn geholpen

Sinds kort beschikken René en Petra van Oers over een nieuwe slaapcombinatie. Het echtpaar heeft een compleet bed laten samenstellen door Kwakernaat Bedden. In een interview vertelt René hoe de nieuwe slaapcombinatie tot stand is gekomen.

René en Petra van Oers uit Bergen op Zoom waren op zoek naar een nieuw bed. Het huidige bed was al dertig jaar oud en was hoognodig aan vervanging toe. René vertelt: “Bijna dertig jaar lang hebben we hetzelfde bed gehad. Een prima bed, maar hij was heel kolossaal. Het bed beschikt over een ombouw met geïntegreerde nachtkastjes en andere opbergkasten – in die tijd was dat heel populair. We wilden echter iets nieuws met een meer moderne en compacte uitstraling.”

In één middag slaapcombinatie samengesteld

“We bezochten verschillende beddenspeciaalzaken in de buurt, maar hier vonden we niet wat we zochten. Via internet kwam mijn vrouw bij Kwakernaat Bedden uit. Op de bonnefooi zijn we naar Roosendaal gereden en in de winkel werden we gelijk geholpen door Dick, eigenaar van Kwakernaat Bedden. Ook al is de winkel niet heel groot, er staat toch een groot aantal bedden uitgestald. We bespraken onze wensen met Dick en hij heeft ons verschillende bedden getoond en matrassen laten ervaren. In één middag hebben we onze nieuwe slaapcombinatie samengesteld: een Auping Original met stalen frame in de kleur zwart. Het hoofdbord is gestoffeerd met een zachte denimkleurige stof. In het ledikant liggen twee éénpersoonsmatrassen van Van Cadsand Beds. Daarnaast hebben we twee nieuwe hoofdkussens van Cassenz en moltons en hoeslakens van Bella Donna.”

Pijnlijke schouders, nekken en ruggen zijn aanzienlijk minder

“We zijn heel tevreden over de service van Kwakernaat Bedden. Mijn vrouw en ik vinden het lastig om goede matrassen te vinden. In de loop der jaren hebben we tal van matrassen aangeschaft, maar steeds sliepen we er niet lekker op. We legden dit dilemma voor aan Dick en hij nam onze lighouding, onze lichaamsbouw en onze pijnklachten op. Dankzij een persoonlijk en deskundig advies van Dick hebben we nu twee afzonderlijke matrassen die heerlijk slapen. Wat bleek: jarenlang sliepen we ‘te hard’, zodat we pijnlijke schouders, nekken en ruggen hadden. Dat is nu echter aanzienlijk minder, want al na twee weken op onze nieuwe matrassen hebben we nagenoeg geen klachten meer!”

Snelle levering

“We zijn snelle beslissers. Voelt een aankoop goed en hebben we een positief gevoel bij de winkel, dan gaan we gauw over tot een koop. De levertijd van het nieuwe bed was vier tot zes weken. Dit was sneller dan gedacht, want we wilden de gehele slaapkamer nog onder handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het afbreken van het oude bed en de kast, afstomen van behang, behangen van de muren en verven. Daarna moesten we ook nog een nieuwe kast plaatsen. Uiteindelijk hebben we alles op tijd afgekregen en toen werd de slaapcombinatie geleverd en gemonteerd. De bedbodem bestaat uit twee motoren, zodat je zowel het voeteneind als het hoofdeind kunt verstellen.”

Vlotte montage en goede uitleg

“De montage verliep heel netjes en alle verpakkingen werden na afloop opgeruimd. Na de montage kregen we uitleg over het bedienen van het hoofdeind en voeteneind. Hierbij kunnen we gebruikmaken van de bijgeleverde afstandsbedieningen en de mobiele applicatie van Auping. Dankzij de Auping-app kan je je smartphone als afstandsbediening gebruiken. Toen alles geplaatst was, hebben we nog twee nachtkastjes op laten knappen en hebben we zelf van twee oude stoeltjes dressboys gemaakt. Deze zijn allemaal in dezelfde kleur als het hoofdbord van het nieuwe bed. Dit maakt de slaapkamer helemaal af!”

Oog voor persoonlijke slaapwensen

“Als ik Kwakernaat Bedden een rapportcijfer mag geven, dan zou dit een 9 zijn. Dick en zijn collega’s hebben verstand van zaken. Zij laten je ervaren hoe verschillende matrassen liggen en je merkt het verschil direct. Je krijgt een deskundig advies en de medewerkers nemen de rust én de tijd om jou goed voor te lichten. Ze kijken hierbij naar jouw persoonlijke slaapwensen. Slaap je op je rug, buik of zij? Hoe ziet jouw lichaamsbouw eruit? Ervaar je lichamelijke klachten? Wat past bij jouw slaapgewoonten? Bij Kwakernaat Bedden word je deskundig en fijn geholpen!”

Onze klanten
vertellen

10.0


Prettig geholpen in de winkel met goed advies en alle tijd om op het gemak een weloverwogen keuze te kunnen maken.
Eddy - 17/10/2019
  • Totale beoordeling 10/10
  • Persoonlijk advies / deskundigheid 0/10
  • Service en garantie 0/10
  • Inrichting showroom 0/10
  • Bezorging en montage 0/10
  • Bereikbaarheid en parkeergelegenheid 0/10

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.