Van Landschoot

nachtkastje Axelsson Marriot XL

Vanaf  450,00

Een zelf samen te stellen nachtkastje met een uniek design.

 • nachtkastje Axelsson Marriot XL

  Levertijd: Binnen 4 - 6 weken leverbaar
   450,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Het nachtkastje van van Landschoot is werkelijk uniek in zijn soort. Met dit exemplaar kunt u volledig uw eigen creativiteit de vrije loop laten. Het nachtkastje van 40cm breed is voorzien van een laadje die je kan stofferen in diverse stoffen en kleuren, zo heeft u de volledige vrijheid om het nachtkastje aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Het nachtkastje is ook nog voorzien van een open vakje, waar u bijvoorbeeld een boek of tijdschrift in kan leggen. Laat uw slaapkamer tot leven komen met een nachtkastje dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in uw interieur.

+ tijdsloos design

+ zelf samen te stellen

 

 

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024