Auping

Bedmodel Auping Noble solid oak

Vanaf  12.450,00

Ingetogen luxe......

 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Auping brengt dit jaar een nieuw bedmodel genaamd Noble. Het Noble bed straalt klasse uit en dit wordt perfect gecombineerd met comfort. Het stevige frame, welke verkrijgbaar is verschillende kleuren Oak,  geeft je een ondersteunend gevoel. Dit wordt afgewerkt met een gestoffeerd hoofdbord met kussens verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, dit  zorgt voor de finishing touch. Het bed straalt een ingetogen vorm van luxe uit. Het ontwerp is krachtig door zijn eenvoud en bestaat uit een breed plateau van massief eikenhout, met afgeronde hoeken.

Het bed, in de maat 160/200, vlakke spiralen, witte matrassen met hoofdbord is verkrijgbaar vanaf € 12.450,= 

+ Zelf samen te stellen

+ Inclusief kussen aan het hoofdbord

+ Elegand design

De levertijd van dit bed is 8 tot 10 weken. De garantie betraagt 5 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024