Hasena

Ledikant Hasena Oak-Bianco

Vanaf  2.444,00

Het ledikant Oak Bianco van Hasena is een tijdsloos model met een vleugje elegantie.

 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Het ledikant Oak Bianco van Hasena is een stijlvol en tijdloos bedframe dat een vleugje elegantie toevoegt aan elke slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout in een heldere, verfijnde "Bianco" afwerking, straalt dit bed een warme en uitnodigende sfeer uit. Met zijn solide constructie en prachtige houtnerfdetails is dit bed zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk. Het minimalistische ontwerp maakt het gemakkelijk te integreren in verschillende interieurstijlen, terwijl de kwaliteit van het vakmanschap zorgt voor een comfortabele en rustgevende slaapervaring.

+ Tijdsloos model

+ Duurzaam bed

+ Elegante uitstraling

De levertijd bedraagd tussen de 6 en 8 weken. De garantie bedraagd 5 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024