Röwa

Röwa Unicata hoog laag bed

Vanaf  3.690,00

Lekker tot rust komen aan het einde van de dag. Genieten. Relaxen. Unicata is pure levenskwaliteit.

 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Met dit comfortabele hoog laag bed van Röwa geniet u niet alleen van extra comfort als het gaat om slapen en ontspannen liggen, maar ervaart u ook de voordelen van een weldoordacht concept. Met de elektrische liftfunctie kan traploos elke lighoogte worden ingesteld, wat heel handig is om comfortabel in een uit bed te stappen. Op die manier ondersteund het comfortabelen bed ook behulpzame familieleden, die zorg nodig hebben. De lattenbodem is zeer stabiel en de schouderzone past zich aan aan je slaaphouding. Wie graag ontspannen begint aan een nieuwe dag, zal de ergonomische verstelmogelijkheden van de bodem zeker warderen. Voor meer informatie neem contact op of vraag een offerte aan.

+ Verstelbare lattenbodem

+ In hoogte verstelbaar

+ Kantelbaar

+ Ultiem comfort

De levertijd is tussen de 8 en 10 weken.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024