Dommelin

Dommelin kussensloop Uni Micromodal

Vanaf  49,50

De Dommelin kussensloop Uni Micromodal biedt luxe en comfort.

 • Dommelin kussensloop Uni Micromodal

  Levertijd: Binnen 14 dagen leverbaar
   49,50
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

De Dommelin kussensloop Uni Micromodal is een luxueus product dat perfect is voor iedereen die waarde hecht aan een goede nachtrust en optimale verzorging van huid en haar. Gemaakt van hoogwaardige Micromodal-stof, biedt deze kussensloop niet alleen een ongeëvenaard zacht gevoel, maar heeft het ook uitstekende ademende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat je huid en haar minder snel uitdrogen, waardoor je elke ochtend fris en stralend wakker wordt. Verwen jezelf met de Dommelin kussensloop Uni Micromodal en ervaar de perfecte combinatie van comfort en verzorging.

+ Goed voor je huid

+ Goed voor je haar

+ Super zacht

+ Ademend

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024