Donsana by Jonk bv

Hoofdkussen Laguna Jonk

Vanaf  59,95

Ervaar het Laguna kussen: een symfonie van luxe en comfort.

 • Hoofdkussen Laguna Jonk | 60 x 70 cm

  Levertijd: Binnen 10 dagen leverbaar
   59,95
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Ervaar het Laguna kussen: een symfonie van luxe en comfort. Met een vulling van Dreamball, biedt dit kussen een ongeëvenaarde zachtheid en volume, waarbij zelfs de krachtigste powerfill bolletjes in het niets vallen. Gehuld in een satijnen tijk binding, voelt dit kussen niet alleen zijdezacht aan op de huid, maar straalt het ook een weelderige elegantie uit.

Beschikbaar in Soft, Medium en Firm, biedt de Laguna voor ieder wat wils. Kies jouw ideale niveau van ondersteuning en dompel jezelf onder in een wereld van luxueus comfort voor een goede nachtrust.

+ Zijdezacht op de huid

+ Verkrijgbaar in soft medium en firm

+ Ongeëvenaarde zachtheid en volume

De levertijd bedraagd een week. Daarbij zit er een garantie op van 3 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024