Cassenz

Hoofdkussen Monaco Exclusive

Vanaf  179,00

Een luxe dons kussen met uitstekende ondersteuning.

 • Hoofdkussen Monaco Exclusive | 50x 70

  Levertijd: Binnen 10 dagen leverbaar
   179,00
 • Gratis bezorgd tot in je slaapkamer

 • 5 jaar volledige garantie op al onze matrassen

Dit kussen combineert het luxueuze gevoel van dons met de ondersteuning van latex, waardoor het een heerlijke mix van zachtheid en stabiliteit biedt. De bovenlaag van dons zorgt voor een zachte en knusse ervaring, terwijl de latexkern de juiste ondersteuning biedt voor nek en hoofd. De halfronde uitsparing aan de onderkant vult de ruimte tussen hoofd en schouders perfect op, wat zorgt voor een ergonomische slaaphouding. Dankzij de eigenschappen van latex behoudt het kussen gedurende de hele nacht zijn vorm, waardoor je niet constant hoeft te schudden om comfortabel te blijven.

+ Vormvast

+ Perfecte ondersteuning

+ Antibacterieel

+ Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

+ Verkrijgbaar in verschillende hardheden

Dit kussen heeft een levertijd van 7 dagen. De garantie bedraagd 5 jaar.

Veelgestelde vragen

Relevante
vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze producten, services en bestelproces. Van leveringstijden tot retourbeleid, garanties en productdetails, we hebben de informatie voor u overzichtelijk gemaakt. Voor verdere vragen staat onze klantenservice klaar om te helpen!

Alleen de beste merken

Wij werken alleen met
de beste materialen

Onze collectie is geselecteerd op basis van kwaliteit. Wij werken dan ook samen met bekende merken, zoals Auping, M line, Tempur, Van Landschoot, Rowa en nog veel meer! Maar ook van kleinere fabrikanten die je nergens anders tegen komt, maar wel kwaliteit leveren vind je bij ons terug.

Elk lichaam is anders

Maatwerk passend
bij jouw behoefte

Wist je dat je ongeveer een derde van je leven slaapt? En dat een goede nachtrust bijdraagt aan betere prestaties overdag? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw bed en matras volledig zijn afgestemd op jouw slaapwensen. Als klantvriendelijkste slaapadviseur van Nederland helpt Kwakernaat je verder met al je slaapvragen.

Referenties

Onze klanten
vertellen

 • 9
  Goede service

  Veel keuze en voorlichting is uitstekend

  Adrie • 10-07-2024
 • 10
  Vertrouwen

  Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

  Gerardus • 10-07-2024
 • 10
  Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

  Misschien i s het even wennen.

  Ine Vermunt • 26-06-2024